• Een tuindoek vanaf € 9,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinschilderij

Plaats een tuinschilderij in je tuin en sta versteld van het resultaat.

Schilderij voor in de tuin

Heb je een lelijke schutting in de tuin? Een saaie muur van een oud schuurtje? Of kijk je vanuit je woonkamer op een dode muur? Dan kies je natuurlijk voor een tuinschilderij! Een schilderij voor in de tuin is een makkelijke en onderhoudsvrije oplossing met een schitterend eindresultaat.

Eigen foto of poster uitzoeken

Bij TuinposterOpMaat.nl maak je een uniek en persoonlijk tuinschilderij door een eigen foto te uploaden. Maar je kunt ook geheel kosteloos een foto gebruiken uit onze tuinposter fotogalerij. De foto’s in onze fotogalerij zijn in verschillende categorieën onderverdeeld . Zo kun je snel en gericht zoeken naar de mooiste afbeelding voor jouw tuinposter. In de galerij vind je foto’s van onder andere Boeddha, bloemen, dieren, landschappen en doorkijk.

Tuinschilderij van de beste kwaliteit

De tuinposters van TuinposterOpMaat.nl worden op speciaal bannermateriaal geprint dat 100% waterbestendig en verstevigd is. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van speciale uv-bestendige inkten, waardoor je tuinschilderij tot zeker 3 jaar zijn kleurechtheid behoudt.

Direct bestellen