• Een tuindoek vanaf € 10,97!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinschilderij

Tuinschilderij op maat ontwerpen

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze tuinposter formaten:

Gebruik kortingscode HD45 en ontvang direct 45% ZOMERKORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 45% KORTING

Je kunt gemakkelijk een persoonlijk tuinschilderij bestellen bij TuinposterOpMaat. Wij bieden tuinposters van topkwaliteit aan die gemaakt zijn met speciaal bannermateriaal. Dit materiaal is bestand tegen UV-stralen en water en garandeert daarmee een jarenlange kwaliteit van jouw favoriete foto. Zo kun je optimaal genieten van jouw foto aan de muur of schutting. Onze tuinschilderijen zullen indruk maken op iedereen die er naar kijkt. Bestel vandaag nog je eigen tuinschilderij op TuinposterOpMaat.nl!

Goedkoop een gepersonaliseerde decoratie maken

Creëer de tuin van je dromen met een gepersonaliseerd tuinschilderij op de muur, schutting of op het hek. Verberg de lelijke, versleten muren en oude hekken achter een gloednieuw, kleurrijk buitenschilderij. Ze kosten niet alleen weinig, maar zijn ook gemakkelijk te onderhouden en duurzaam. Bovendien kan elk schilderij worden gepersonaliseerd. Je kunt kiezen welke foto je wil afdrukken en in welk formaat. Je kunt al je creativiteit kwijt in onze besteltool. 

Wat kun je verwachten van onze tuinschilderijen?

Wij printen al onze tuinposters op speciaal materiaal voor buiten. Het heeft een zijdeachtige matte textuur die jouw foto een prachtige uitstraling geeft. Het materiaal is bestand tegen UV-straling en water om de kleurvastheid en de kwaliteit van het materiaal jarenlang te behouden. Kortom, onze tuinschilderijen bieden jouw tuin jarenlang een speciale decoratie.

Bewerk jouw foto in onze besteltool

Wij zien graag dat onze klanten tevreden zijn en doen veel moeite om ervoor te zorgen dat ze met plezier bij ons bestellen. Dat kun je onder andere zien in onze gemakkelijke besteltool. Hiermee kun je tekst toevoegen en ontwerpen op de foto die je uploadt. Er zijn een aantal lettertypen en kleuren voor je beschikbaar om een keuze te maken. Je kunt experimenteren met verschillende soorten fonts, uitlijning en kleuren tot je een prachtig resultaat krijgt. Ook kun je in de volgende stap kiezen voor verschillende fotobewerkingen, waarbij je voor een kleine prijs onze vormgever aan het werk zet. Deze maakt jouw foto nog specialer. Bekijk nu de vele mogelijkheden in onze tuinschilderijen!

Tuinschilderij bestellen