• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Buiten canvas voor elke tuin

Kan jouw tuin wel wat extra decoratie gebruiken? Dan is een buiten canvas misschien wel hetgeen waar jij naar op zoek bent! Dit buiten canvas, ook wel tuin canvas genoemd, is namelijk geschikt voor elke tuin. Door een canvas buiten te hangen kun je ook in je tuin of op balkon genieten van jouw mooiste foto. Een canvas voor buiten is daarnaast helemaal hip tegenwoordig. Wat een buiten canvas onderscheidt van een normale foto op canvas is dat de canvas buiten beter bestand is tegen het weer. Voor het beste en mooiste resultaat wordt aangeraden om het buiten canvas onder een afdakje te hangen.

Fleur jouw tuin op met een tuin canvas

Misschien heb je wel al eens van een tuindoek of foto op hout voor buiten gehoord, maar een buiten canvas is ook een prachtige decoratie. Veel mensen weten niet dat canvas buiten kan hangen, middels het behandeld is. Wij bij TuinPosterOpMaat zorgen ervoor dat jouw mooiste foto op canvas voor buiten tegen weer en wind bestemd is. Zo kun je niet alleen binnen, maar ook buiten genieten van jouw prachtige foto’s. Een canvas voor buiten is in vele maten te bestellen, van klein (30x30 cm) tot buiten canvas XXL (150x100 cm). Zo zit er voor iedereen een tuin canvas tussen.

Jouw canvas buiten bestellen

Als je al langer bekend bent met TuinPosterOpMaat, dan weet je dat wij kwaliteit aanbieden tegen een gunstige prijs. Dit geldt ook voor onze canvas buiten, waar onze concurrenten de hoofdprijs rekenen voor een gelijk product houden wij onze prijzen scherp! Doordat onze prijzen zo scherp zijn is een buiten canvas niet alleen leuk voor jezelf, maar maakt het ook een ideaal fotocadeau voor een familielid, kennis of zakelijke relatie. Met onze besteltool is een canvas voor buiten bestellen een eitje. Jij uploadt jouw favoriete foto, voegt daar eventueel een tekst of effect aan. Hierna krijg je een preview te zien en kun je doorgaan naar het bestellen. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog jouw eigen tuin canvas bij TuinPosterOpMaat.nl!

Buiten canvas bestellen