• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,92
Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,92
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
  • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
Bestel nu je tuinposter met 45% korting

Tuinposter ophangsysteem

Wil jij jouw schilderij buiten hangen? Dan is een tuinposter ophangsysteem ideaal voor jou. Hiermee kun je gemakkelijk jouw canvasdoek buiten ophangen, zonder moeilijkheden. Weet je bijvoorbeeld niet welk ophangsysteem buiten gebruikt kan worden. Bekijk hier dan onze verschillende ophangsystemen. Of je nou een tuinposter met lijst wil of een poster buiten ophangen wil alle opties lopen we even bij langs.

Los doek

Het is natuurlijk niet verplicht om een ophangsysteem bij te bestellen. Je kunt in onze besteltool ook prima alleen een los tuindoek, zonder ophangsysteem bestellen. Wanneer je je tuindoek dan in huis hebt, kun je nog helemaal zelf bepalen hoe je deze wilt ophangen. Geen enkel tuinposter ophangset voor nodig. Zo zou je heel goed je tuinposter plakken waar je maar wilt. Is dit toch niet helemaal wat je wilt dan, zou je bijvoorbeeld zelf een lijst kunnen maken voor om je tuinposter heen. Wil je liever snel en makkelijk je schilderij buitenschilderij ophangen? Dan raden wij je aan om wel een ophangsysteem bij te bestellen. Een voorbeeld hiervan is een tuindoek met ringen ophangen. Dit scheelt tijd en werk! Zonder ophangsysteem wordt tuinposter bevestigen muur of een ander oppervlakte onnodig moeilijk.

Tuinposter met ringen ophangen

Bij deze optie kun je kiezen uit ophangsysteem tuinposter met ringen in hoeken of ringen om de 30 cm. Bij een tuinposter met ringen in hoeken heeft de tuinposter een ring in elke hoek. Deze vier ringen kunnen worden gebruikt om het doek aan schroeven te hangen of om met bijvoorbeeld een touw het tuindoek aan een schutting of paal te bevestigen. Een tuinposter met ringen in de hoeken bestellen is vooral geschikt voor kleine formaten. Zo kan je dus heel simpel je spandoek ophangen zonder frame of je tuinposter ophangen zonder boren. Tuinposter haken zijn ook een simpele manier zodat je efficiënt je foto buiten ophangen kan.

Voor grotere tuindoeken wordt aangeraden om te kiezen voor de bevestiging van ringen om de 30 cm. Wil je bijvoorbeeld je speciale spandoek ophangen muur of ander oppervlakte, dan geeft dit een groter tuindoek meer stevigheid. Ook dit doek kun je door middel van de ringen vervolgens bevestigen aan bijvoorbeeld schroeven in schuttingen, hekken, palen of bomen.

Tuindoek ophangen met tunnelzoom

Wil je bijvoorbeeld een tuinposter ophangen zonder ringen, dan kan je ook kiezen voor een tunnelzoom. Bij een tuinposter met tunnelzoom zitten aan de boven- en onderkant van de tuinposter tunnels. De tuinposters met tunnelzoom zijn door de latten te bevestigen aan een muur of schutting. Hierdoor kun je zeer gemakkelijk je canvasdoek buiten ophangen. De latten worden niet bijgeleverd en zul je dus zelf moeten aanschaffen. Geen zorgen simpelweg een touw spannen door de tunnelzoom boven en onder, of door alle tunnels, zorgt ook al voor een goed eindproduct. Door de gebruiksvriendelijke indeling kan zelfs iedereen met twee linkerhanden genieten van een speciale en unieke uitstraling, zowel UV-bestendig als weervast zorgt voor lang behoudt van kwaliteit.

Tuinposter op houten frame

Je kan een tuinposter met lijst of zonder lijst ophangen. Kies je voor een tuinposter met frame (complete bevestiging), dan zul je een tuinposter ontvangen met ringen, spinhaken en een aluminium frame. Dit is de meest complete manier van ophangsysteem tuindoek die wij aanbieden. Met de spinhaken kun je gemakkelijk de tuinposter bevestigen in het aluminium frame. Met de muurbeugels, die aan het aluminium frame zitten, is de tuinposter op muur bevestigen een koud kunstje. Een complete bevestiging is zeer geschikt voor een spandoek.

Bij de laatste optie is jouw tuindoek bevestigd op een houten frame. Jouw tuinposter wordt handmatig op een stevig houten frame geniet. Het is handig om hier een klein ophangsysteem bij te bestellen. je unieke schilderij buiten ophangen wordt dan zeer eenvoudig met een houten frame, net zo eenvoudig als binnen. Wil je bijvoorbeeld je canvas buiten ophangen dan is een houten frame de geschikte keuze voor onder een afdakje of op het terras.