• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter Bloemen

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes te zetten en te personaliseren.

 

Tuinposters bloemen bestellen

Een tuin is niet compleet zonder bloemen. Dit kunnen echte bloemen zijn, maar de beelden uit onze collectie tuinposter bloemen zijn ook een perfecte manier om kleur toe te voegen.

Met een tuinposter bloemen breng je de natuur nog meer naar je tuin. Dit is een originele manier om je tuin wat meer kleur te geven, een tuinposter bloemen zie je niet zo vaak!

Wat maakt een tuinposter bloemen zo mooi?

Eén van de dingen die tuinposter bloemen zo mooi maakt, is dat er meteen kleur wordt toegevoegd aan een tuin, kleurloos of juist erg groen.

Met deze tuinposter bloemen maakt het niet uit, het zorgt altijd voor een compleet andere blik op je tuin.

Bloemen zijn in allerlei kleuren te vinden. Van blauw en paars tot het warme roze en oranje. Dit is ook het geval in onze collectie tuinposters bloemen op een poster voor buiten.

Dit betekent dat je een bloemen tuinposter in een tint kunt vinden die bij het kleurenschema van jouw tuin past.

In onze collectie met botanische tuindoeken vind je uiteenlopende bloemen. Zo kun je kiezen voor een tuinposter van tulpen, maar ook de fraaie klaproos en het geurrijke lavendel zijn in onze collectie terug te vinden.

Deze planten op de tuinposter bloemen geven een hele andere kijk op de muur of het terras in jouw tuin. Door deze leuke print lijkt het net alsof er een veld bloemen in je tuin te vinden is.

Een buitenposter met bloemen bevestigen

Voor het ophangen van jouw favoriete bloemen op doek voor buiten kun je kiezen uit een diversiteit aan ophangsystemen.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een compleet aluminium frame, zodat je jouw poster voor de tuin strak aan de muur kunt hangen.

Een andere optie is het kiezen voor ringen in jouw doek of voor een tuindoek op een houten frame. Gelukkig zijn de ringetjes en de houten frame beide een simpel ophangsysteem, zodat jij je hier niet druk om hoeft te maken.

De keuze die jij hierin maakt, is uiteindelijk ook afhankelijk van het formaat waarin je jouw tuinposter met bloesem bestelt. Hoe groter de decoratie, hoe passender een uitgebreider ophangsysteem is.

Tuinposter met eigen foto

Natuurlijk kun je ook tuinposters maken van jouw eigen foto's. Met deze optie maak je een decoratie die uniek in zijn soort is. Jij bent namelijk de enige persoon ter wereld die een dergelijk tuindoek op het balkon of in de tuin hebt hangen.

Je uploadt jouw eigen foto in onze tool en wij drukken hem op een weerbestendig zeildoek van hoge kwaliteit af. Hierdoor kun je nog vele jaren van jouw tuinposter met bloemen genieten.

Andere tuinproducten

Ben je voor de aankleding van jouw tuin ook op zoek naar een prachtige decoratie voor het terras en de loungeset?

Dan raden we je aan eens naar het tafelkleed of de buitenkussens te kijken. Misschien spreken het raamfolie of het huisnummerbord met foto jou ook wel aan.

Zorg er eerst echter voor dat je een favoriete tuinposter bloemen hebt gekozen voordat je de andere opties onderzoekt.

Ben jij al op slag verliefd geworden op een beeld uit onze collectie en heb je al een volledig uitzicht op het interieur van jouw tuin?

Stop dan snel met lezen en bestel een foto van jouw lievelingsbloemen op tuinposter!