• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Fotografen

fotograaf fotoshoot huwelijk op doek

Bij TuinposterOpMaat.nl bieden wij ook een tuinposter voor fotografen. Als fotograaf kun je dan ook profiteren van jouw vaardigheid. Wij bieden jou talloze fotoproducten van hoge kwaliteit en extra service. Denk hierbij aan een vast contactpersoon en extra kortingen. Veel fotografen zijn je voorgegaan en inmiddels vaste klant. We zijn dan ook erg blij met de vele reviews van tevreden fotografen! Wil jij ook een samenwerking aangaan? Lees dan snel verder voor meer informatie over ons fotografen programma!

Korting voor fotografen of bij afname van +10 stuks

Fotografen die nieuw zijn bij ons ontvangen 50% korting op hun eerste bestelling. Hierna kun je rekenen op een standaard korting van 35%! Neem vrijblijvend contact met ons op via info@tuinposteropmaat.nl of via telefoonnummer: 085-4013334 of vul het offerteformulier in.

Foto op tuinposter
Foto op tuinposter voorbeeld
Spandoek met logo
Spandoek met reclame

Wat biedt TuinposterOpMaat jou als fotograaf?

Wij begrijpen dat je als fotograaf hoge eisen stelt aan de producten waar je jouw foto’s op laat afdrukken. Jouw gemaakte foto’s zijn van goede kwaliteit, dus de producten moeten dit natuurlijk ook zijn! Om deze reden ben je bij TuinposterOpMaat.nl aan het goede adres. Onze producten worden gemaakt van de beste materialen, zodat de foto’s scherp worden en goed tot hun recht komen. Je hebt als fotograaf keuze uit niet alleen een tuinposter, maar ook een foto op canvas, hout, forex, poster, aluminium of glas. Naast deze wanddecoraties, vind je in ons assortiment ook diverse fotocadeaus.
Wil je als fotograaf deelnemen aan ons programma? Dan ontvang je op jouw allereerste bestelling 50% korting! Op alle volgende bestellingen ontvang je standaard 35% korting. Wanneer je bent aangesloten bij ons fotografen programma, krijg je een vast contactpersoon toegewezen. Op deze manier kun je altijd contact met ons opnemen en ontvang je snel antwoord op al je vragen.

Hoe doe je mee aan het fotografen programma?

Wij van TuinposterOpMaat.nl verbreden graag onze klantenkring en jij als fotograaf kunt profiteren van fijne kortingen en snelle service. Beide partijen profiteren dus! Wil je een samenwerking aangaan en meedoen aan ons fotografen programma? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via info@tuinposteropmaat.nl. Ook kun je ons per telefoon bereiken op 085-4013334. Ga je voor een inkoop op grote schaal? Vul dan een offerteformulier in. Hierbij komen wij op werkdagen binnen 4 uren met het meest voordelige aanbod!
Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Dan kun je ook vrijblijvend contact met ons opnemen!

Meld je snel aan voor het fotografen programma van TuinposterOpMaat.nl en plaats jouw eerste bestelling met 50% korting!

Contact

Ben jij nu ook benieuwd geworden naar onze kwaliteit en service en wil je dit wel eens met eigen ogen zien? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan! Hopelijk kunnen wij je dan blij verrassen en je aan onze klantenkring toevoegen!