• Een tuindoek vanaf € 10,97!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,37
Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,37
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
  • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
Bestel nu je tuinposter met 45% korting

Buitenschilderij

Kunst op tuinposter afdrukken

Een mooie manier om een tuinposter te gebruiken is als buitenschilderij of tuinschilderij. Door een kunstzinnige foto, zoals een natuurfoto met een uitstekende compositie, te gebruiken als buiten schilderij krijgt jouw tuin een luxe uitstraling. Ook een familiefoto is het natuurlijk waard om in jouw tuin te hangen als decoratie en als mooie herinnering. Met een tuinposter in de tuin fleur je ook de buitenkant van je huis op. Onze buitenschilderijen kun je volledig aanpassen naar jouw persoonlijke behoeftes. Zo zijn er verschillende formaten beschikbaar, van 40x40 cm tot en met 400x300 cm, waarbij je kunt kiezen uit meerdere ophangsystemen voor jouw canvas schilderij voor buiten. 

Canvas buitenschilderij

Kan canvas buiten? Canvas is ideaal als je je tuin wat wil opfleuren met een leuke foto. Je kunt dan een canvas buitenschilderij gebruiken dat ook wel een tuinposter wordt genoemd. Een canvas buitenschilderij is bestand tegen vele weersomstandigheden. Ook is een tuinposter beschikbaar in veel formaten, waardoor een canvas buitenschilderij eigenlijk altijd in je tuin past. Kies bijvoorbeeld een leuke gezinsfoto of natuurfoto uit om in je tuin op te hangen, zodat je tuin een nog mooiere uitstraling krijgt. Een buitenschilderij canvas is voor iedre tuin een prachtige aanvulling!

Waarom de buitenschilderijen van TuinposterOpMaat.nl?

Wij van TuinposterOpMaat.nl zijn gespecialiseerd in het maken van tuinposters. Deze bieden wij jou aan voor een lage prijs. Met een canvas schilderij tuin van ons kun je alle kanten op. Tuindoeken kunnen worden gebruikt als tuindecoratie, spandoek, gevelreclame, bouwhek of als dranghekdoek. Met een tuinposter op maat op het balkon of bij het terras kun je met het mooie weer nog nagenieten van een leuke herinnering of samen kijken naar een prachtige foto. De foto’s op de posters worden bedrukt door middel van UV-print, waardoor de foto een scherpe en heldere afdruk krijgt. De tuinposter biedt verder veel voordelen die een buitenschilderij nodig heeft. Het product is namelijk bestand tegen vele weersomstandigheden, is waterafstotend en verkleurt niet in de zon. Daarnaast is het buiten schilderij voorzien van een B1-brandcertificering, wat betekent dat het product valt onder de moeilijk ontvlambare bouwmaterialen. Onze buiten schilderijen worden voornamelijk gebruikt om jouw buitenmuur, schilderij of hek te versieren. Je kunt uiteraard zelf kiezen wat voor soort foto je laat afdrukken op de tuinposter. Breng bijvoorbeeld de natuurlijke landschappelijke schoonheid van zeezicht of regenwoud in jouw tuin met dit fotoproduct. Doordat het canvas schilderij voor buiten verkrijgbaar is in meer dan 400 formaten, past het altijd naadloos in jouw tuin. 

Hoe bestel ik een buiten schilderij?

Op onze site kun je de tuinposter vinden links in het menu of onder het kopje muurdecoratie. Hier kun je lezen over de verschillende opties die je hebt bij het bestellen van een tuinposter. Nadat je jouw favoriete foto hebt uitgezocht, kun je een formaat kiezen. Er zijn formaten beschikbaar met afmetingen van 40x40 cm tot en met 400x300 cm in de besteltool. Je kunt bovendien kiezen uit meerdere ophangsystemen, zoals ringen in de hoeken, ringen om de 30 cm, tunnelzoom boven en onder, aluminium frame, houten frame of gewoon een los tuindoek, zo is er voor iedereen een canvas schilderij tuin wat past. Kijk voor meer informatie hierover bij de tekst ‘Ophangsystemen’ onder de categorie ‘Opties’ in het menu. Onze schilderijen voor buiten worden na bestelling al binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd. Als enige in Nederland bieden wij ook de mogelijkheid om een XXL / grote tuinposter te bestellen!

Bestel vandaag nog een buitenschilderij canvas vanaf € 19,95 op TuinposterOpMaat.nl!

Direct bestellen