• Een tuindoek vanaf € 10,97!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinschilderij groot

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze tuinposter formaten:

Gebruik kortingscode HD45 en ontvang direct 45% ZOMERKORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 45% KORTING

Grote tuinposter afdrukken

Met een grote tuinposter kun je jouw tuin een stuk meer kleur geven! Heb je een kale schutting, schuur of bedrijfsgevel? Dan is een tuinschilderij, ook wel tuinposter XXL genoemd hier super geschikt voor. Heb je een mooie foto, die je graag op tuinposter wilt? Dan kun je kiezen uit diverse grote formaten. Dit is niet alleen geschikt voor in de tuin, maar ook om te gebruiken als gevelreclame. Je bestelt een XXL-foto op tuinposter tot maximaal 400x300 cm. Wil je nog groter? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Een tuinschilderij groot als tuindecoratie

Wil je graag een grote foto op tuinposter af laten drukken? Dan heb je bij ons ruime keuze uit verschillende grote formaten. Hierbij is het wel belangrijk dat jouw foto voor de tuinposter xxl van voldoende kwaliteit is, zodat de fotoprint XL wel scherp blijft. Niet iedere foto is geschikt om af te drukken en te vergroten. Foto’s van een oude camera of mobiele telefoon zijn hier waarschijnlijk niet geschikt voor. Is je foto minimaal 2 MB? Dan kun je deze als grote foto afdrukken. Bestanden kleiner dan 2 megabyte kun je beter niet op groot formaat afdrukken. Het is mogelijk dat er dan een onscherpe afdruk ontstaat.
Wij vinden het dus erg belangrijk dat jouw XXL-foto op tuinposter van voldoende kwaliteit wordt. Om deze reden kunnen wij een kwaliteitscontrole voor je uitvoeren, voordat we de foto afdrukken op groot formaat. Twijfel je over de kwaliteit van je foto? Dan kun je in de besteltool aangeven dat wij de foto voor jou moeten controleren. Mocht de kwaliteit van de foto onvoldoende zijn, dan voorzien wij jou van professioneel advies. In onze besteltool kun je jouw XXL tuinposter bestellen met eigen foto. Hierbij kun je tijdens het bestellen jouw foto nog bewerken en hem omzetten naar zwart-wit of sepia tinten, maar ook tekst toevoegen. Een tuinschilderij groot bestellen kan gemakkelijk met onze besteltool. 

Populairste grote formaten tuinposter

Tuinposter 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 64,95

Tuinposter 150x100

Direct bestellen    150x100 cm € 92,95

Tuinposter 180x120

Direct bestellen    200x100 cm € 119,95

Jouw tuinposter XXL drukken en ophangen

Wil je foto’s afdrukken en vergroten op een tuinposter? Dit kun je gemakkelijk bij ons laten doen. Tijdens het bestellen krijg je direct een preview van jouw tuinposter te zien, ook van de afwijkende formaten. Je kunt kiezen uit formaten van minimaal 30x60 cm tot 400x300 cm, de zogeheten tuinposter xxl. Daarnaast is er keuze uit verschillende ophangsystemen, zodat je jouw tuinposter precies kunt aanpassen voor jouw doeleinde. Heb je jouw bestelling geplaatst? Dan gaan wij jouw grote tuinposter maken en wordt hij vervolgens binnen 1-3 werkdagen verzonden! 

Bestel snel een tuinschilderij groot bij TuinposterOpMaat.nl!

Grote tuinposter bestellen