• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Grote tuinposter
40% Korting
Al vanaf € 19,95
Grote tuinposter
40% Korting
Al vanaf € 19,95
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
  • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
Bestel je tuinposter groot met 40% korting

Tuinposter groot

Met een grote tuinposter kun je jouw tuin een stuk meer kleur geven! Heb je een kale schutting, schuur of bedrijfsgevel? Dan is een tuinschilderij, ook wel tuinposter XXL genoemd hier super geschikt voor. Heb je een mooie foto, die je graag op tuinposter groot formaat wilt? Dan kun je kiezen uit diverse formaten grote tuinposters. Dit is niet alleen geschikt voor in de tuin, maar ook om te gebruiken als gevelreclame. Je bestelt een XXL tuinposter tot maximaal 200x200 cm. Wil je nog groter? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Foto in jouw tuin

Ben jij nou op zoek naar een originele en smaakvolle manier om jouw eigen tuin op te vrolijken? Dan ben jij bij ons in ieder geval op het goede adres! Bij ons kun jij jouw eigen tuinposter samenstellen, kies jouw favoriete foto van jezelf, jouw gezin, een vriend of vriendin of kies voor een afbeelding van jouw favoriete artiest of bezienswaardigheid. De mogelijkheden houden maar niet op! Dus neem een kijkje tussen de opties en bestel vandaag nog jouw bloedeigen grote foto die je overal kan plaatsen waar je zin in hebt!

Een tuinschilderij groot als tuindecoratie

Wil je graag een foto op een groot tuindoek af laten drukken? Dan heb je bij ons ruime keuze uit verschillende formaten tuindoeken groot. Hierbij is het wel belangrijk dat jouw foto voor de tuinposters xxl van voldoende kwaliteit is, zodat de fotoprint XL wel scherp blijft. Niet iedere foto is geschikt om af te drukken en te vergroten. Foto’s van een oude camera of mobiele telefoon zijn hier waarschijnlijk niet geschikt voor. Is je foto minimaal 2 MB? Dan kun je deze als grote foto afdrukken. Bestanden kleiner dan 2 megabyte kun je beter niet op groot formaat afdrukken. Het is mogelijk dat er dan een onscherpe afdruk ontstaat.

Wij vinden het dus erg belangrijk dat jouw foto op tuindoek XXL van voldoende kwaliteit wordt. Om deze reden kunnen wij een kwaliteitscontrole voor je uitvoeren, voordat we de foto afdrukken op groot formaat. Twijfel je over de kwaliteit van je foto? Dan kun je in de besteltool aangeven dat wij de foto voor jou moeten controleren. Mocht de kwaliteit van de foto onvoldoende zijn, dan voorzien wij jou van professioneel advies. In onze besteltool kun je jouw XXL tuinposter bestellen met eigen foto. Hierbij kun je tijdens het bestellen jouw foto nog bewerken en hem omzetten naar zwart-wit of sepia tinten, maar ook tekst toevoegen. Een tuindoek groot bestellen kan gemakkelijk met onze besteltool.

Jouw tuinposter XXL drukken en ophangen

Wil je foto’s afdrukken en vergroten op een tuinposter? Dit kun je gemakkelijk bij ons laten doen. Tijdens het bestellen krijg je direct een preview van jouw tuinposter te zien, ook van de afwijkende formaten. Je kunt kiezen uit formaten van minimaal 30x60 cm tot 200x200 cm, de zogeheten tuinposter XL. Daarnaast is er keuze uit verschillende ophangsystemen, zodat je jouw tuinposter precies kunt aanpassen voor jouw doeleinde. Heb je jouw bestelling geplaatst? Dan gaat onze tuinposter blokker jouw grote tuinposter maken en wordt hij vervolgens binnen 1-3 werkdagen verzonden! Bestel snel een buiten canvas groot bij TuinPosterOpMaat.nl!

Eigen grote tuinposter bestellen

XL-tuinposters zijn de ideale toevoeging aan jouw tuin! Meestal wordt er ontzettend veel aandacht besteedt aan het organiseren en decoreren van het huis, maar de tuin wordt in veel gevallen vergeten. Want die kan je ook ‘gewoon’ voorzien van prachtige grote tuindoeken! Ze zijn niet alleen mooi omdat ze groot zijn, je mag namelijk helemaal zelf bepalen welke foto jij op jouw grote tuinschilderijen wilt hebben! Tuinposters groot zorgen ervoor een vrij neutrale tuin omgetoverd wordt in een sfeervolle plek. Bestel je jouw eigen tuinposter 150x100? Of ga je voor 200x200? De keuze is helemaal aan jou! Bestel NU jouw eigen grote goedkope tuinposters op TuinPosterOpMaat.nl!