• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposters Bos

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes te zetten en te personaliseren.

 

De decoratie voor elke tuin

Bij TuinposterOpMaat.nl kun je een groot aantal verschillende tuinposters met bosprint bestellen.

De posters zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, dus je vindt er zeker een die perfect in jouw ruimte past!

Groene wanddecoratie

Het is altijd leuk om een stukje extra natuur naar je tuin te brengen. Dit kan door planten in je tuin toe te voegen, maar dat hoeft niet.

De bos tuinposter brengt een volledig andere kijk mee naar je tuin. Door de groene kleuren die meteen je aandacht trekken op de tuinposter brengt het meteen kleur in je tuin.

Decoreer je tuin met verschillende posters

Het ophangen van een tuinposter is niet lastig, iedereen kan het en het neemt weinig tijd in beslag!

Daarom is de bos tuinposter ideaal om de tuin op te fleuren. Dit product geeft je het gevoel dat je rondloopt in fantastisch mooie parken met veel natuur, terwijl de tuinposter in werkelijkheid gewoon aan je eigen schutting hangt!

Deze posters zijn ook heel leuk te combineren met elkaar. Het hek of de muur heeft vast meer ruimte en door de verschillende afbeeldingen van deze collectie is het combineren niet lastig.

Je kunt bijvoorbeeld twee posters met een bos naast elkaar hangen. De bomen op de foto geven een rustgevende uitstraling aan je tuin. Kies voor een afbeelding die bij jouw tuininterieur past!

Het effect van tuinposters op de tuin

Van een dicht bos, tot een veld waar de zon schijnt door de bomen. Al deze verschillende foto's van een bos met mooi zonlicht geven een heel andere look aan je tuin.

Er zijn altijd veel bomen aanwezig in parken. Onder het genot van de zon is dit de perfecte plek voor een picknick!

Dit effect kun je ook geven aan je eigen tuin met een bos tuinposter. De zon zal de kwaliteit niet beschadigen en het is de perfecte tuindecoratie als je op zoek bent naar iets unieks!

Productinformatie

De tuinposter met een afbeelding van een bos of een veld is gemaakt van goede kwaliteit en is beschikbaar in verschillende maten.

Door de goede kwaliteit van het doek kan hij het hele jaar buiten hangen, zonder dat hij wordt beschadigd door de regen of de zon! Het UV-licht van de zon beschadigt andere posters, maar door het speciale doek van dit product, blijft de print erg mooi.

Formaten

De tuinposter is beschikbaar in verschillende maten, van 40 cm bij 40 cm tot 30 cm bij 140 cm, zo heb je nooit een probleem met ruimte tekort op jouw muur.

Meet voordat je de tuinposter besteld de hoogte en breedte van de muur, zo weet je zeker dat deze past!

Ophangsystemen

Dit product wordt geleverd met ringen in de hoeken, zodat het ophangen een makkelijk klusje is.

Posters groter dan 120x80 cm worden geleverd met ringen om de 30 cm, zodat jouw bos tuinposter strak gespannen kan blijven!

Vragen of problemen?

Heb je vragen over de tuinposter met een afbeelding van een groot bos of een veld met veel bomen waar de zon doorschijnt? Kijk eerst even op onze website met veelgestelde vragen.

Als je jouw antwoord daar niet vindt, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het kopen van een bos tuinposter of andere dingen!