• Een tuindoek vanaf € 8,98!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Schuttingposter

Schuttingposter

Schutting decoratie

Ben je op zoek naar mooie schutting decoratie? Dan biedt een mooi kleurrijke schuttingposter wellicht een uitkomst. Bij TuinposterOpMaat kun je namelijk schutting decoratie van je eigen foto laten maken! Hiermee heb je een persoonlijke schuttingposter die als unieke schutting decoratie kan worden opgehangen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een natuurfoto, familiefoto of vakantiefoto om op te hangen als schutting decoratie. Dan heb je in de zomer een prachtige tuinposter om naar te kijken.

Schuttingposter als tuindoeken en spandoeken

Een schuttingposter staat ook wel bekend als een tuindoek of een tuinposter. Een tuinposter is natuurlijk niet alleen voor schuttingen te gebruiken. Je kunt er ook aan denken om een muur of een hek mee op te fleuren. Daarnaast zijn de tuindoeken te gebruiken als een spandoek, om je team mee aan te moedigen of voor het aankondigen van een evenement.

Het materiaal dat voor een schuttingposter wordt gebruikt heet Bisonyl, het wordt in de volksmond vaak zeil genoemd. Om het ophangen te vergemakkelijken, kun je ringen in je doek laten zetten. Daarnaast zijn er diverse ophangsystemen te bestellen voor jouw schuttingposter. Zo kun je de poster bestellen op een houten frame, op een aluminium frame en met onder en boven een zoom, die verzwaard wordt met een houten lat. Wil je alleen het doek of een doek met alleen ringen bestellen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Profiteer vandaag nog van de vele voordelen en bestel een schuttingposter als schutting decoratie al vanaf € 19,95 op TuinposterOpMaat.nl!

Direct bestellen