• Een tuindoek vanaf € 10,97!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Schuttingposter

Schuttingposter

Schutting decoratie

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze tuinposter formaten:

Gebruik kortingscode HD45 en ontvang direct 45% ZOMERKORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 45% KORTING

Ben je op zoek naar mooie schutting decoratie of wil jij een foto schutting maken? Dan biedt een mooi kleurrijke schuttingposter, ook wel canvas tuinscherm genoemd, wellicht een uitkomst als prachtige schutting versiering. Bij TuinposterOpMaat kun je namelijk schutting decoratie van je eigen foto laten maken! Hiermee heb je een persoonlijke schuttingposter die als unieke schutting decoratie kan worden opgehangen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een natuurfoto, familiefoto of vakantiefoto om op te hangen als schutting decoratie. Dan heb je in de zomer een prachtige tuinposter op jouw foto schutting om naar te kijken.

Schuttingposter als tuindoeken en spandoeken

Een schuttingposter staat ook wel bekend als een tuindoek, foto schutting of een tuinposter. Een tuinposter is natuurlijk niet alleen voor schuttingen te gebruiken. Je kunt er ook aan denken om een muur of een hek op te fleuren met jouw persoonlijke decoratie zeil. Daarnaast zijn de tuindoeken te gebruiken als een spandoek, om je team mee aan te moedigen of voor het aankondigen van een evenement.

Het materiaal dat voor een schuttingposter wordt gebruikt heet bisonyl en het wordt ook vaak zeil genoemd. Om het ophangen van de schutttingposters te vergemakkelijken, kun je ringen in je doek laten zetten. Daarnaast zijn er diverse ophangsystemen te bestellen voor jouw schuttingposter. Zo kun je de poster bestellen op een houten frame, op een aluminium frame en met onder en boven een zoom. Wil je alleen het doek of een doek met alleen ringen bestellen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Een foto zeildoek kent dus vele opties en dat allemaal tegen een scherpe prijs. Daarnaast is jouw canvas tuinscherm makkelijk te bestellen met behulp van onze besteltool.

Profiteer vandaag nog van de vele voordelen van de schuttingdoek aanbieding als decoratie. Bestel dus direct jouw unieke decoratie zeil vanaf € 19,95 op TuinposterOpMaat.nl!

Schuttingposter bestellen