• Een tuindoek vanaf € 10,97!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter zwart-wit

Een zwart-wit tuinposter is een leuke manier om jouw balkon, schutting of veranda aan te kleden! Kleurenfoto’s zijn natuurlijk erg leuk, maar een zwart-wit filter kan jouw foto net die extra uitstraling geven. Je kunt in onze besteltool jouw foto voor slechts € 2,50 omzetten naar een tuinposter zwart-wit. Hierbij krijg je direct een preview te zien van jouw foto en hoe deze er aan de schutting uit zou zien. Je bestelt een zwart-wit tuinposter met eigen foto van 30x60 cm voor maar € 12,95! Wacht niet en bestel snel een zwart-wit tuinposter op maat!

Een unieke zwart-wit tuinposter aan de schutting

Een zwart-wit foto is samen met sepia tuinposter de meest populaire fotobewerking. Een zwart-wit foto creëert namelijk rust in je foto en zorgt voor een vintage look. Jouw foto blijft een echte eyecatcher met een zwart-wit filter eroverheen. Je kunt jouw foto omzetten naar zwart-wit tinten in een fotobewerkingsprogramma, maar wij maken het jou nog makkelijker! Je kunt namelijk in onze besteltool tijdens het bestellen een zwart-wit filter op je foto gebruiken. Dit doe je gemakkelijk met één druk op de knop in stap twee van het tuinposter zwart-wit bestelproces!


Bij het bestellen van een tuinposter zwart-wit kun je kiezen uit verschillende formaten. Deze formaten variëren van 30x60 cm tot maximaal 300x300 cm. Er zit dus voor elke schuur of schutting een passend formaat tussen! Ga je voor een natuurfoto, familiefoto of dierenfoto op tuinposter?

Populaire formaten zwart-wit tuinposter

Zwart-wit tuinposter 80x60

Direct bestellen    80x60 cm € 36,95 (+ €2,50)

Zwart-wit tuinposter 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 48,95 (+ €2,50)

Zwart-wit tuinposter 150x100

Direct bestellen    150x100 cm € 76,95 (+ €2,50)

Een tuinposter zwart-wit in 5 stappen

Bij TuinposterOpMaat.nl bestel je gemakkelijk een tuindoek met zwart-wit foto in vijf gemakkelijke stappen:

  1. Upload de foto van jouw keuze.
  2. Kies de uitsnede en het formaat.
  3. Selecteer vervolgens het zwart-wit filter.
  4. Ga naar de volgende stap en selecteer het ophangsysteem.
  5. Rond je bestelling af!

Wanneer je je bestelling afgerond hebt, gaan wij jouw persoonlijke tuindoek zo snel mogelijk maken. Wij maken de tuinposter op maat en deze wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Je bestelt een zwart-wit tuindoek met foto vanaf € 12,95. De verzendkosten bedragen hierbij € 5,95.

Bestel snel een zwart-wit foto op tuinposter!

Direct bestellen