• Een tuinposter vanaf € 19,95!
 • Keuze uit verschillende ophangsystemen
 • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,92
Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,92
Onze voordelen
 • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
 • Beoordeeld met een 9.3
 • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
 • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
Bestel nu je zwart wit foto met 45% korting

Tuinposter zwart-wit

Een zwart-wit tuinposter is een leuke manier om jouw balkon, schutting of veranda aan te kleden! Kleurenfoto’s zijn natuurlijk erg leuk, maar een tuinposter zwart wit kan jouw foto net die extra uitstraling geven. Je kunt in onze besteltool jouw foto omzetten naar een tuinposter zwart-wit. Hierbij krijg je direct een preview te zien van jouw foto en hoe deze er aan de schutting uit zou zien. Je bestelt een zwart-wit tuinposter met eigen foto nu met hoge korting! Wacht niet en bestel snel een zwart wit tuinposter op maat!

Een unieke zwart-wit tuinposter aan de schutting

Een zwart-wit foto is samen met sepia tuinposter de meest populaire fotobewerking. Een zwart-wit foto creëert namelijk rust in je foto en zorgt voor een vintage look. Niet alleen dat, maar door het contrast te vergroten door tuinposters zwart wit te maken zorg je er voor dat de focus echt komt te liggen op je prachtige beeld. Jouw foto blijft een echte eyecatcher met een zwart-wit filter eroverheen. Je kunt jouw foto omzetten naar zwart-wit tinten in een fotobewerkingsprogramma, maar wij maken het jou nog makkelijker! Je kunt namelijk in onze besteltool tijdens het bestellen een zwart-wit filter op je foto gebruiken. Dit doe je gemakkelijk met één druk op de knop in stap twee van het tuinposter zwart-wit bestelproces!

Bij het bestellen van een tuinposter zwart-wit kun je kiezen uit verschillende formaten. Deze formaten variëren van 30x60 cm tot maximaal 400x300 cm. Er zit dus voor elke schuur of schutting een passend formaat tussen! Ga je voor een natuurfoto, familiefoto of dieren foto op tuinposter? Het helaas niet mogelijk op bij een tuinposter zwart wit tekst toe te voegen.

Een tuinposter zwart-wit in 5 stappen

Bij TuinposterOpMaat.nl bestel je gemakkelijk een tuindoek met zwart-wit foto in vijf gemakkelijke stappen:

 1. Upload de foto van jouw keuze.
 2. Kies de uitsnede en het formaat.
 3. Selecteer vervolgens het zwart-wit filter.
 4. Ga naar de volgende stap en selecteer het ophangsysteem.
 5. Rond je bestelling af!

Wanneer je je bestelling afgerond hebt, gaan wij jouw persoonlijke tuindoek zo snel mogelijk maken. Wij maken de tuinposter op maat en deze wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Je bestelt een zwart-wit tuindoek met foto nu met hoge korting!

Bestel snel een zwart-wit foto op tuinposter!