• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter op maat, de zakelijke mogelijkheden

Zakelijk

Een tuinposter op maat is niet alleen prive een prachtige manier om jouw wanden te versieren en om cadeau te doen. Er zijn ook vele zakelijke mogelijkheden met een tuinposter op maat. Hieronder worden er een aantal besproken, maar er zijn natuurlijk nog veel meer te bedenken.

Tuinposter op maat als bedrijfsaankleding

Wooncorporatie Kollumerland kiest ervoor om collages samen te laten stellen door de grafische vormgevers van tuinposteropmaat.nl. De collages worden gevormd door de foto's uit de woonbrochure, welke worden afgewisseld met tekst die te maken heeft met het thema 'Kansrijk Wonen'. Dit is het thema dat bij de woningstichting in het ondernemersplan en daarmee in hun strategie en visie centraal staat. Het management laat het thema op diverse manieren naar voren komen en is enthousiast over de Tuinposter op maat: "Helemaal super, frisse kleuren en geheel in onze eigen bedrijfsstijl opgemaakt. Naast onze medewerkers, kunnen ook onze klanten en leveranciers die hier op bezoek komen, niet om ons thema heen"

zakelijke tuinposter op maat

Product presentatie met de mooiste tuinposter op maat

De communicatie-afdeling van CelaVita beeldt haar gerechten af op tuinposter op maat, omdat het een zeer stijlvolle weergave van hun product is. Het A-Merk CelaVita levert kwaliteit en wil dat in haar uitingen ook uitstralen. De Communicatie-manager van de aardappelspecialist is zeer tevreden over de tuinposteropmaat.nl: "De afbeeldingen worden zo kleurecht weergegeven, dat het water je in de mond loopt wanneer je de tuinposter op maat met daar op de aardappelgerechten ziet hangen. "

Tuinposter op maat zakelijk

Tuinposter op maat als relatiegeschenk

Heijmans Vastgoed is een grote beursgenoteerde Vastgoed- en Gebiedsontwikkelaar die werkzaam is door het hele land. Zo heeft Heijmans de laatste jaren hard gewerkt aan de realisatie van de wijk Stadstuin. Een schitterende woonwijk aan de rand van Amersfoort. Heijmans kreeg onlangs op een leuke wijze de resultaten van haar wekzaamheden gepresenteerd. tuinposteropmaat.nl levert daar op haar unieke wijze een bijdrage aan door de beelden als tuinposter op maat te vereeuwigen. Hans van der Linden: "Wat is er nu mooier dan tijdens of aan het einde van een project een cadeau te geven waarop het project wordt afgebeld. Ons logo wordt bovendien op de voorkant van de tuinposter op maat weergegeven. Zeker de moeite waard en ik zal er in de toekomst zeker nog vaker gebruik van maken. Dat kan zijn als relatiegeschenk maar ook prima als onderdeel van de verkoopcampagnes".

Beursdecoratie door middel van tuinposter op maat

Het bedrijf Kumij B.V. , een toonaangevende producent van kunststof kozijnen, gebruikt tuinposter op maat voor de inrichting van haar beurssstand. Kumij ziet de stijlvolle weergave van haar projecten als grootste voordeel. Daarnaast is het belangrijk dat bij een volgende beurs eenvoudig nieuwe projecten kunnen worden toegevoegd. Mevrouw Schotanus van Kumij somt de voordelen van tuinposter op maat voor haar bedrijf nog eens op: "Stijlvol, relatief lage kosten, geen reflectie door belichting, eenvoudig op te hangen, gemakkelijk verwisselbaar. Veel beursbezoekers vinden de tuinposter op maat zo mooi, dat ze willen weten wie de leverancier is".

beursdecoratie tuinposter op maat

Tuinposter op maat als point of sale materiaal

Het Nederlandse meisjeskledingmerk Mim-Pi gebruikt tuinposter op maat voor de presentatie van haar nieuwe collecties. Twee keer per jaar bestelt Mim-Pi 'fotoschilderijen' van haar nieuwe ontwerpen. De tuinposter op maat hangen aan de muren van de kledingwinkels en soms zelf in de etalages. Daarnaast worden ze gebruikt op het World Fashion centre in Amsterdam, waar partijen vanuit de gehele wereld op zoek zijn naar nieuwe samenwerkingsverbanden. De oprichtster van Mim-Pi, mevrouw Niewenhuizen, over de Tuinposter op maat: "Een kenmerk van onze kledinglijn is dat het ontzettend kleurrijk is. Bij het afdrukken als tuinposter op maat, spatten de kleuren er gewoon vanaf! Het is onderscheidend en dat is precies wat ik zoek. "

bedrijfs aankleding tuinposter op maat

Direct bestellen