• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Wereldkaart op tuinposter

Met een wereldkaart op tuinposter reis jij de hele wereld over, gewoon vanuit je tuin. Wil jij dit jaar budgetproof genieten van de mooiste plekjes op deze aarde? Dat kan, met een wereldkaart voor in de tuin van TuinposterOpMaat.nl. Bij ons bestel je al een tuinposter vanaf € 9,95. Hierop drukken wij de mooiste wereldkaart voor jou af, zodat jij op elk moment van de dag even kunt wegdromen naar de volgende zonvakantie. Heerlijk!

Tuindoek met wereldkaart

Kan jouw tuin wel wat kleur en vrolijkheid gebruiken of zoek je nog een leuke decoratie voor je balkon of terras? Dan is een tuinposter natuurlijk altijd een goed idee. Of je er nu een foto van je kinderen of een foto van een kleurrijke bloem op af laat drukken, het zal nooit misstaan. Maar wil je een echte trend aan de schutting hangen? Dan is een wereldkaart op tuinposter zeker top! Wereldkaarten zie je steeds vaker opduiken in tijdschriften, woonprogramma’s of interieurblogs. Ze zijn ontzettend hip aan het worden en het wordt dus de hoogste tijd voor jou om ook een wereldkaart op tuinposter af te laten drukken. Bij TuinposterOpMaat.nl heb je niet alleen de ruimste keus qua formaten, maar ook qua wereldkaarten. Wij bieden meer dan 50 verschillende designs aan, waar zeker een leuke voor jou tussen zit. Naast wereldkaarten zijn er ook genoeg land- en stadskaarten om uit te kiezen. Nadat je je favoriete wereldkaart hebt gekozen, hoef je alleen nog een passend formaat en eventueel een ophangsysteem te kiezen. Wij zullen je wereldkaart op tuinposter vervolgens klaarmaken voor verzending. Binnen 5 werkdagen kun jij hem in huis verwachten!

Wereldkaart voor in de tuin bestellen

Bij TuinposterOpMaat.nl ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en de scherpste prijs. Wanneer je je wereldkaart voor in de tuin hebt besteld, zullen wij aan de slag gaan met je bestelling. Wij printen je gekozen wereldkaart op een tuinposter, gemaakt van PVC-materiaal. De bedrukking gebeurt met UV-inkt, die bestand is tegen alle weersomstandigheden en zonlicht. Het tuinposter materiaal heeft slechts een lichte structuur, waardoor je wereldkaart haarscherp afgedrukt kan worden. De poster is natuurlijk waterafstotend en zal niet of nauwelijks verkleuren. Bestel je nu je tuinposter met wereldkaart? Dan heb je daar nog jarenlang plezier van!

Direct bestellen