• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter vergelijken

De tuinposters die wij aanbieden zijn, in tegenstelling tot de tuinposter action, op PVD-materiaal gedrukt. Dit materiaal staat bekend om de hoge kwaliteit. Daarnaast zijn onze tuinposters voorzien van een B1-brandcertificering, wat ze volledig veilig maakt. Een tuinposter is een ideale wanddecoratie voor jouw tuin of balkon en omdat de foto op tuinposter in vele formaten te bestellen is, past deze overal thuis. Daarnaast zijn de tuinposters bestemd tegen alle weersomstandigheden. Zon is ook geen probleem door de UV laag die op de foto op tuinposter aangebracht is.

Tuinschilderij ikea

Het tuinschilderij ikea is net zoals de tuinposter action niet de kwaliteit waar wij naar streven. Wij bieden daarom onze eigen tuinposters aan, waar kwaliteit voorop staat. Naast de kwaliteit vinden wij het ook belangrijk dat tuinposters voor elke portemonnee beschikbaar zijn. Daarom kun je bij ons al een tuinposter vanaf €10,97 bestellen. Concurrenten zoals de tuinposter action bieden hun tuinposter ook tegen lage prijzen aan, maar bij hen gaat het om het gezegde "goedkoop is duurkoop". Wij bieden de tuinposters tegen een lage prijs aan zonder dat de kwaliteit hieronder lijdt. Dit maakt ons de beste tuinposter aanbieder op de markt. Daarnaast heb je bij ons altijd de tuinposter die jij wilt. Dit komt doordat jij bepaalt met welke afbeelding jouw tuindoek bedrukt wordt. In tegenstelling tot de tuinposter action en het tuinschilderij ikea passen wij ons aan op jouw wensen.

Tuinposter kruidvat

Ook de tuinposter kruidvat is een voorbeeld van goedkoop is duurkoop. Je hebt dan wel een tuinposter tegen een lage prijs, maar deze tuinposter verkleurt binnen de kortste keren door zonlicht. Wij brengen een zogeheten UV laag aan welke zonlicht weerkaatst. Hierdoor blijft de tuinposter zijn kleur en daarmee kwaliteit behouden. Een tuinposter bestellen is ook nog eens een eitje met behulp van onze besteltool. Upload simpelweg jouw favoriete foto, kies het formaat, pas eventuele bewerkingen toe en bestellen maar. Kies je voor de standaardlevering, dan wordt jouw tuinposter binnen 2-3 werkdagen opgestuurd. Kun je niet zo lang wachten, dan kun je kiezen voor de spoedlevering, met deze spoedlevering wordt jouw tuinposter al binnen 1 werkdag verzonden.

Twijfel niet langer en bestel jouw tuinposter vandaag nog bij Tuinposteropmaat.nl!

Tuinposter bestellen