• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,92
Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,92
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
  • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
Bestel nu je tuinposter met 45% korting

Tuinposter ophangen

Een tuinposter vastmaken zonder ophangsysteem is een moeilijk klusje. Bestel daarom altijd een doek met ophangsysteem. Een tuinposter ophangen kan op allerlei verschillende manieren. In onze besteltool vind je de verschillende types tuinposter ophangsysteem onder de extra opties.

Neem bijvoorbeeld de tuindoek met ringen. Een tuinposter ophangen met ringen kan met hulp van schroeven, maar ook een touw werkt uitstekend om het tuindoek op te hangen.

Een tuinposter met ringen ophangen is slechts een van de opties wat betreft de ophangsystemen. Wil jij je tuinposter ophangen zonder te boren? Dan kan je kiezen voor een tuinposter op frame.

Dit kan een klassiek houten frame zijn, maar ook een stoer aluminium frame. Bij de laatstgenoemde ontvang je de zogeheten complete bevestiging, voorzien van ringen, spinhaken en dus een aluminium frame.

Op de rest van de pagina zullen we de verschillende ophangsystemen bij langs gaan. Weet jij al welk ophangsysteem je kiest?

Een tuinposter ophangen zonder ophangsysteem

Hoe bevestig je een tuinposter? Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Gelukkig kan je op verschillende manieren een tuinposter ophangen. Op deze pagina behandelen we alle verschillende manieren waarop jij tuinposters bevestigen kan.

Dit kan natuurlijk erg gemakkelijk met een tuinposter ophangsysteem, maar het bestellen van zo’n ophangsysteem is geen verplichting.

Je kan er op onze website ook voor kiezen om een los doek te bestellen. Dit geeft jou de mogelijkheid om op een zelfbedachte manier jouw tuindoek te bevestigen. Je kan dan je tuindoek ophangen met tape of dubbelzijdig plakband. Een eigen lijst rond je tuinposter bevestigen is ook een optie.

Ondanks dat dit de goedkoopste optie is, raden wij het enorm aan om een doek met ophangsysteem te bestellen. Dit bespaart jou een hoop onnodige moeite.

Dit is een van de allerbeste tips voor het ophangen van een tuinposter die wij jou kunnen geven!

 

Tuinposter ophangen aan een tuinhuisje

 

Hoe hang je een tuinposter op met ringen?

Een tuindoek met ringen is erg gemakkelijk op te hangen. Een tuinposter met ringen is op twee verschillende manieren te bestellen. Het verschil tussen de twee zit hem in de plek van de tuinposter ringen.

Bij het ene ophangsysteem zitten de ringen in de hoek en bij het andere ophangsysteem zitten de ringen om de 30 cm. Een grotere tuinposter bevestigen aan de muur kan het beste met de laatstgenoemde optie.

De tuinposter ringen van 25 mm kunnen gemakkelijk op schroeven worden bevestigd. Een tuindoek met ringen ophangen kan eenvoudig op een schutting, hek, paal of boom. Een tuinposter ophangen met ringen vereist dus wel altijd iets extra’s voor de bevestiging. Denk hierbij aan schroeven of een stuk touw.

Onder de extra opties kun je ook nog 20 tiewraps bestellen. Dankzij deze tiewraps is het ophangen van een tuinposter met ringen ook een stuk makkelijker.

Een tuinposter met ringen bevestigen gaat in ieder geval een stuk gemakkelijker vergeleken met een tuinposter zonder ringen.

Een grote tuinposter kan dus het beste worden voorzien van tuinposter druk ringen om de 30 centimeter. Een foto op doek met ringen kan dan gemakkelijk worden bevestigd met behulp van spijkers of tiewraps.

Denk hierbij aan de grote spandoeken in voetbalstadia. Over het algemeen worden deze spandoeken op dezelfde manier vastgemaakt. Een tuinposter met zeilringen bevestigen is dus helemaal geen gekke oplossing.

Het is misschien iets prijziger vergeleken met een tuinposter ophangen zonder ringen, maar het ophangen van een tuinposter met ringen werkt in ieder geval uitstekend. Een tuinposter met ringen ophangen is daarnaast zo makkelijk dat zelfs een kind de was kan doen. Overweeg een tuindoek met ringen bevestigen dus zeker als een optie om jouw tuindoek op te hangen!

Hoe bevestig ik een tuinposter met tunnelzoom?

Hoe hang je een tuinposter op wanneer hij is voorzien van een tunnelzoom? Deze vraag krijgen wij geregeld. Gelukkig is het antwoord hierop ontzettend eenvoudig.

Een tuindoek ophangen met tunnelzoom kan je doen door gebruik te maken van houten latten of van een stuk touw. Het hout of het touw kan dan eenvoudig door de zoom worden gehaald en hierna kan je het hout of het touw gemakkelijk aan de muur hangen.

Een tuinposter met tunnelzoom heeft namelijk aan de boven- en onderkant tunnels. Deze tunnels worden gecreëerd door het bovenste en onderste deel van jouw tuindoek om te vouwen. Hier kunnen dan houten latten of een stuk touw doorheen worden gehaald. Een tuinposter met tunnelzoom ophangen is hierdoor ook toegankelijk voor iemand met twee linkerhanden.

Door aan de onderkant en de bovenkant latten te bevestigen krijg je zelfs een beetje een schoolplaat effect. Veel schoolplaten hadden namelijk ook altijd zo’n uitstraling.

Een voorbeeld van het ophangen van een tuinposter met tunnelzoom kan je vinden onder de extra opties. Ook zo’n fan van de klassieke schoolplaten? Bestel dan vandaag nog een tuinposter met tunnelzoom!

 

Tuinposter ophangen aan een balkonmuur

 

Hoe hang ik een tuinposter op wanneer hij op een frame is gemonteerd?

Op onze website kan je er ook voor kiezen om je tuinposter op een frame te laten spannen. Een tuinposter frame is in twee materialen te bestellen. We hebben een tuinposter met houten frame en een tuinposter met aluminium frame in de aanbieding.

Wanneer je een tuindoek op houten frame wil, kan je dit al op de eerste pagina van de besteltool aangeven. Een tuinposter op houten frame ziet er bijna hetzelfde uit als een canvasdoek. Een canvasdoek wordt namelijk ook op een houten frame gespannen.

Een tuinposter met frame van hout is de perfecte manier om een ‘canvasdoek’ buiten op te hangen.

Dankzij deze tuinposter frame kan jij in je tuin genieten van alle prachtige eigenschappen van een canvas. Net als bij het canvas heeft de tuinposter een 2 cm frame. Bij canvasdoeken is het frame namelijk ook 2 cm dik. Toch heeft deze tuinposter als extra dat het bestand is tegen ieder weertype.

Bestel bij je tuinposter ook een klein ophangsysteem. Hierdoor kan je je tuinposter gemakkelijk ophangen.

Daarnaast hebben wij nog een aluminium frame voor tuinposter. Met deze frame voor tuinposter zit je helemaal goed. Dit is namelijk het meest complete ophangsysteem dat wij in de aanbieding hebben.

Je ontvangt een tuinposter met ringen, spinhaken en een aluminium frame. Je bestelt dus een tuinposter met ringen en frame. Jouw foto tuinposter met frame is bijna niet kapot te krijgen.

Hoe het tuindoek bevestigen? Met de spinhaken kan je eenvoudig de tuinposter aan het aluminium frame vastmaken. Daarna kan je met de muurbeugels, die vastzitten aan het aluminium frame, de tuinposter gemakkelijk aan de muur bevestigen. Dit is de complete bevestiging.

Hoe bevestig je de tuinposter aan de schutting? Ook hier kan je de muurbeugels voor gebruiken. Met het aluminium frame kan jij de tuinposter ophangen zonder te boren. Ideaal toch?

Wat is jouw favoriete manier voor een tuinposter ophangen?

Hopelijk hebben we je wat meer duidelijkheid kunnen geven over de vraag: hoe kan ik een tuinposter ophangen? Een los doek bestellen is een optie, maar dan moet je zelf een tuinposter frame maken. Een frame voor de tuinposter zelf maken is natuurlijk super creatief, maar het is veel makkelijker om een frame op onze website te bestellen. Jouw tuinposter vastmaken gaat dan gegarandeerd goed.

Het ophangen van een tuinposter is dankzij onze ophangsystemen ook geen enkel probleem. Een tuinposter ophangen aan de muur doe je binnen enkele minuten.

Stel dus nooit meer de vraag: hoe moet ik een tuinposter ophangen? Dankzij onze ophangsystemen heb jij in mum van tijd de bevestiging van de tuinposter en het ophangen van de tuinposter geregeld! Bestel vandaag nog jouw favoriete ophangsysteem!

Wat ga jij met je tuinposter doen?

Weet jij al wat je op je tuinposter laat bedrukken? Dit kan van alles zijn. Op onze website kan je kiezen voor een eigen foto, maar ook voor een foto uit onze collecties. Op onze homepage vind je een overzicht van alle belangrijke informatie over tuindoeken voor je nog even op een rijtje gezet.

Weet jij daarnaast al op welke plek jij je tuinposter gaat ophangen? Zoals je hebt kunnen lezen, kan jij dankzij onze ophangsystemen je tuindoek zonder moeite op allerlei verschillende plekken ophangen.

Heb je nog vragen over de tuinposter? Onze klantenservice helpt je graag verder! Geen vragen meer? Wacht dan niet langer en verrijk jouw tuin met een mooie tuinposter!