• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter op maat

Een tuinposter nl (nieuwe lichting) is zeer bekend en wellicht één van de beste decoraties voor menig tuin. De zogeheten tuinposter nl is gemaakt van beter materiaal dan zijn voorganger. De tuinposter heeft niet deze benaming op onze website, omdat wij al enige tijd overgestapt zijn naar dit nieuwe, stevigere materiaal. Een buitenposter van TuinPosterOpMaat is daarom kwalitatief nog beter dan eerst. In andere woorden nog meer waar voor je geld! Een tuinposter maken was daarom nog nooit zo aantrekkelijk. Daarnaast is een tuinposter maken bij ons een fluitje van een cent. Het bestelproces van de buitenposter wordt verderop nader uitgelegd.

Een buitenposter komt overal tot zijn recht

Dat een buitenposter populair is hoeven wij je niet te vertellen, iedereen heeft er weleens van gehoord of heeft zelf eentje in de tuin te hangen. Wat de tuinposter nl zo speciaal maakt is dat deze van hoogwaardige materialen gemaakt wordt. Dit zorgt ervoor dat tijdens het tuinposter maken de foto beter gedrukt wordt. Hierdoor blijft de print langer scherp en is deze beter bestemd tegen de weersomstandigheden. Een tuinposter maken hoeft daarnaast niet duur te zijn. Wij bij TuinPosterOpMaat zorgen ervoor dat onze prijs altijd zo laag mogelijk blijft voor jou! Een tuinposter maken kan daarnaast op vele formaten van 50x40 cm tot een tuinposter nl van maar liefst 400x300 cm! Daarnaast is het ook een idee om jouw tuinposter nl op een houten frame te laten spannen, dit tegen een kleine meerprijs.

Jouw tuinposter maken en bestellen

Een tuinposter maken kan zeer gemakkelijk met behulp van onze besteltool. In deze tool upload jij jouw foto en krijgt te zien hoe het daadwerkelijke product eruit komt te zien. Eventueel kun je tekst of een kleureffect toevoegen. Daarna ga je door met bestellen. Zodra jij jouw tuinposter nl besteld hebt, gaan wij zo spoedig mogelijk aan de slag. Jouw tuinposter wordt dan ook zo snel mogelijk opgestuurd, zodat jij van jouw nieuwste aanwinst kunt genieten. Twijfel daarom niet langer en laat snel jouw eigen tuinposter maken bij TuinPosterOpMaat!

Tuinposter bestellen