• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,92
Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,92
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
  • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
Bestel nu je spandoek met 45% korting

Tuin spandoek

Ben je op zoek naar een originele versiering voor in jouw tuin of op je balkon? Dan is een tuin spandoek hetgeen waar je naar op zoek bent. Met een spandoek voor buiten kun je namelijk het hele jaar door genieten van een scherpe afdruk op spandoek. Door het speciale materiaal is het spandoek voor de tuin geschikt om het gehele jaar buiten te hangen. Kijk snel naar de mogelijkheden op TuinposterOpMaat.nl!

Spandoek voor buiten

Een spandoek voor buiten is ervoor gemaakt om als decoratie te dienen. Dit spandoek kun je laten bedrukken met een eigen foto. Doordat je het spandoek voor buiten kunt laten bedrukken met een eigen foto, weet je zeker dat het spandoek aansluit bij jouw wensen. Bovendien is het spandoek voor buiten speciaal gemaakt om buiten te hangen. Dit betekent dat het spandoek bestand is tegen het onstuimige Nederlandse weer. Om ervoor te zorgen dat jouw buiten spandoek zo lang mogelijk zijn hoge kwaliteit blijft behouden, raden wij aan om het spandoek voor buiten beschut op te hangen. Een spandoek kun je niet alleen als los doek bestellen, maar ook op laten spannen op een kwaliteits houten frame. Door een spandoek op te laten spannen is het gemakkelijker om het spandoek op te hangen.

Spandoek in de tuin ophangen

Een tuindoek in de tuin ophangen is een eitje met behulp van onze ophangsystemen. Tijdens het bestellen van een spandoek kun je aangeven of en welk ophangsysteem je wilt bestellen voor je foto op spandoek. Hierbij is het mogelijk om ringen in het spandoek te laten zetten, waardoor je het spandoek gemakkelijk op kunt hangen. Wil je geen gaten in je spandoek, dan is een tunnelzoom meer geschikt. Met een tunnelzoom worden aan de boven- en onderkant van het spandoek een ruimte gemaakt waar je de tuinposter aan op kunt hangen. Voor bedrijven en promotiemateriaal kan het bovendien interessant zijn om een spandoek met compleet frame te bestellen. Deze optie voor het spandoek houdt in dat om het spandoek een aluminium frame komt te zitten. Bij dit aluminium frame worden spinhaken geleverd, waardoor je het spandoek gemakkelijk en snel in het aluminium frame kunt bevestigen.

Spandoek voor in de tuin

Dat een spandoek op verschillende manieren gebruikt kan worden, is geen geheim. Met een spandoek kun je zowel je interieur als ook je tuin een ware boost geven. Het spandoek is gemaakt van PVC materiaal en bedrukt met een UV-print. Dit betekent dat de kleuren van het spandoek hun kwaliteit blijven behouden, ondanks dat ze in de zon hangt. Doordat een spandoek gemakkelijk op te hangen is, kun je ervoor kiezen om het spandoek in de koude maanden naar binnen te halen. Het spandoek kun je dan in de warmere maanden weer gemakkelijk in de tuin hangen. Op die manier kun je het hele jaar door genieten van jouw eigen spandoek. Een spandoek is niet alleen handig als decoratie, maar kan ook gebruikt worden als echt spandoek. Misschien ken je iemand die binnenkort een marathon of andere race gaat lopen of fietsen en wil je hem/haar aanmoedigen. Een spandoek kan dan een geweldige oppepper zijn voor de sportieveling. Jij bepaalt wat er op het spandoek komt te staan. Dit kan zowel een foto zijn als ook tekst of een combinatie van beide.

Spandoek voor buiten bestellen

Een spandoek voor buiten bestellen is erg gemakkelijk en snel te doen. We lopen gauw de stappen met je door. De eerste stap in het bestelproces van een spandoek voor buiten is het uploaden van jouw favoriete foto. Daarna kun je aangeven welk formaat spandoek je hebben wilt. Daarnaast kun je in deze stap aangeven of je het spandoek op een houten frame wilt hebben of als los doek. In de tweede stap heb je de mogelijkheid om extra opties aan te vinken en de bestelling helemaal compleet te maken. Bij de extra opties kun je onder andere kiezen voor een een bijpassend ophangsysteem, een filter voor je spandoek en een een fotocontrole door onze professionals. Een fotocontrole kan aan te raden zijn, als je er niet zeker van bent of jouw foto wel geschikt is voor op het spandoek. Dit kan te maken hebben met de grootte van de foto. Met een professionele fotocontrole ben je er zeker van dat de foto op spandoek van goede kwaliteit is. Mocht je nog vragen hebben over het bestellen van een tuin spandoek, neem dan gerust contact op met onze klantenservice!