• Een tuindoek vanaf € 10,97!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,37
Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,37
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
  • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
Bestel nu je spandoek met 45% korting

Spandoek tuin

Een tuinposter kun je niet alleen gebruiken als tuindecoratie, maar ook als spandoek. Dit is een zakelijke manier om tuinposters te gebruiken. Je kunt een logo op tuinposter bestellen en deze gebruiken als promotiemateriaal, bijvoorbeeld buiten het kantoor van jouw bedrijf. Je kunt in de besteltool de afbeelding nog aanpassen door bijvoorbeeld nog tekst toe te voegen, bijvoorbeeld de slogan van het bedrijf. Daarnaast is een spandoek tuin ook leuk als decoratie voor thuis. Een spandoek tuin kan namelijk net even die extra decoratie zijn die jouw tuin afmaakt. Een spandoek tuin is, zoals je van ons gewend bent, van hoge kwaliteit maar tegen een aantrekkelijk prijsje!

Een tuinposter als spandoek gebruiken

Een tuindoek is zeer geschikt om als spandoek te gebruiken. Een spandoek is een stijlvolle manier om jouw bedrijf of evenement te promoten. Deze kan op erg veel plekken staan, zoals in je eigen tuin of vlakbij het bedrijf zelf. Wij van TuinposterOpMaat.nl zorgen ervoor dat deze tuindoeken en gevelreclame er goed uit zien. Zo’n tuinschilderij is ideaal om te gebruiken voor buiten. De kwaliteit van de tuinposters op maat zorgen voor een lange houdbaarheid, ook bij zware weersomstandigheden. Een buitenposter verkleurt niet in de zon, ook zijn ze waterafstotend en dus bestand tegen hevige regenval. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw foto een scherpe en heldere afdruk krijgt. Zoals eerder genoemd kun je dus bijvoorbeeld je logo laten afdrukken als foto op tuindoek, en een slogan toevoegen door gratis tekst toe te voegen aan de afbeelding. Je hebt bij het bestellen van een tuinposter meerdere mogelijkheden bij de ophangsystemen. Bij een spandoek is een aluminium frame als ophangsysteem zeer geschikt.

Een spandoek bestellen in drie stappen

Stap 1 van de bestelling is het personaliseren van de tuinposter. Dit doe je door een foto uit te zoeken die jij graag wilt gebruiken als promotiemateriaal. Dit kan bijvoorbeeld een logo of slogan zijn. Als je deze foto eventueel nog wilt bewerken kan dat. Je kunt in onze tool gratis tekst toevoegen. Bij de tweede stap kan je je foto ook voor een kleine meerprijs omzetten naar zwart-wit of sepia. Bij de tweede stap kies je daarnaast de verdere specificaties. Hier kun je het ophangsysteem en eventuele hulpmiddelen kiezen. Voor meer informatie over de ophangsystemen kun je naar de algemene pagina ‘Ophangsystemen’ gaan. Deze kun je handmatig bij het menu vinden onder de kop ‘Opties’. De laatste stap is de afronding van de bestelling. Het spandoek wordt al binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd.

Bestel vandaag nog een spandoek goedkoop en eenvoudig op TuinposterOpMaat.nl!

Direct bestellen