• Een tuindoek vanaf € 10,97!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,37
Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,37
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
  • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
Bestel nu je panorama met 45% korting

Tuinposter panorama

Een panorama op tuinposter is een prachtige tuindecoratie. Een panoramafoto is erg breed en daarom erg geschikt voor bijvoorbeeld een mooie natuurfoto. Je kunt een tuinposter panorama af laten drukken op verschillende formaten. Hang hem bijvoorbeeld op de schutting of op je terras. Er zijn diverse mogelijkheden. Het is belangrijk dat jouw foto van voldoende kwaliteit is voor een panoramafoto, zodat je zeker tevreden zult zijn met het resultaat. Je kunt daarom de kwaliteit van jouw foto door ons laten controleren, zodat er achteraf geen teleurstellingen zijn.

Wat is een panorama op tuinposter

Een panorama foto wordt ook wel een 360° foto genoemd. Hierbij is sprake van een extreme hoogte/breedteverhouding. Veel camera’s en telefoons hebben tegenwoordig een panoramafunctie. Op deze manier kun je zelf een langgerekte foto maken, die (bijna) 360 graden rond gaat. Panoramafotografie wordt veel toegepast in de natuur en steden. Zo krijg je prachtige skylines en landschappen vastgelegd.
Wanneer je een mooie panoramafoto af wilt laten drukken op een tuinposter, is het van belang dat de kwaliteit van de foto voldoende is. Een tuinposter panorama wordt namelijk vaak op een groot xxl formaat afgedrukt, wat de kwaliteit kan verminderen. Om deze reden kunnen wij voor jou een kwaliteitscheck doen, zodat je zeker tevreden zult zijn met je afdruk. Je kunt een panoramische foto afdrukken op verschillende formaten. Een tuinposter van bijvoorbeeld 90x30 cm of 300x140 cm is erg geschikt voor een brede panoramafoto.

Panorama tuinposter populaire formaten

Foto op tuinposter 80x120

Direct bestellen    120x60 cm € 49,95

Foto op tuinposter 100x150

Direct bestellen    200x100 cm € 119,95

Foto op tuinposter 150x150

Direct bestellen    300x140 cm € 199,95

Een tuinposter panorama bestellen

Het bestellen van een panoramafoto op tuinposter gaat erg makkelijk. Allereerst upload je jouw foto en vervolgens kies je het gewenste formaat. Wil jij een formaat dat niet in de lijst staat? Dan kun je contact met ons opnemen voor de afwijkende foto-formaten.

Zodra jij jouw tuinposter hebt besteld, nemen wij deze in productie. Wij streven naar de snelst mogelijke leverdatum! Wanneer je een tuinposter besteld hebt, wordt deze speciaal gemaakt en binnen 3 werkdagen verzonden. De prijs van jouw tuindoek is afhankelijk van de afmetingen. De verzendkosten bedragen bij een standaard formaat € 5,99. Om een tuinposter op te hangen, is er keuze uit 6 verschillende soorten ophangsystemen. Deze kun je gewoon bij bestellen.

Bestel vandaag nog jouw favoriete panorama op tuinposter!

Foto op tuinposter bestellen