• Een tuindoek vanaf € 10,97!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,37
Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,37
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
  • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
Bestel nu je tuinposter met 45% korting

Tuindoek op houten frame

Je kunt bij ons ook een tuinposter ophangen met frame bestellen, hierdoor kies je voor een complete bevestiging van jouw tuindoek. Je kunt kiezen tussen een aluminium frame of een houten frame. Een aluminium frame heeft muurbeugels, waarmee je de tuinposter bijvoorbeeld aan een schutting kunt bevestigen. Voor een tuinposter met frame is het handig om een ophangsysteem te bestellen.

Tuinposter met frame

Tuinposter met aluminium frame compleet Een tuinposter met aluminium frame is een tuindoek die met ringen en spinhaken in een aluminium frame zit bevestigd. Deze tuinposter met frame kun je gemakkelijk ophangen door de aluminium buis om het doek heen met vier muurbeugels. Deze muurbeugels helpen jou bij de bevestiging aan een schutting of wand. Je hoeft er dus geen ophangsysteem meer bij te bestellen. Je moet de tuinposter zelf nog in het aluminium frame bevestigen. Met de spinhaken en de ringen in de tuinposter is dit een koud kunstje!

Tuindoek op houten frame

Tuinposter met houten frame Bij deze optie wordt jouw tuindoek op houten frame geniet. Dit doen onze professionele medewerkers voor jou. Hierbij is het wel handig om een ophangsysteem te bestellen. Dit ophangsysteem heb je al voor maar €3,67. Met dit ophangsysteem wordt het eenvoudiger om de tuinposter met frame op te hangen. Een tuindoek op houten frame is geschikt om buiten op te hangen onder een afdakje. Met deze optie profiteer je van een goedkope en eenvoudige manier om jouw favoriete foto op tuinposter op te hangen. Daarnaast past een tuindoek op houten frame overal thuis. 

Tuindoek op frame

Het bestellen van een tuindoek op frame bestaat uit meerdere stappen. De eerste stap is het personaliseren van de tuinposter. Dit kun je doen door jouw eigen foto toe te voegen (en eventueel te bewerken) en een formaat te kiezen. In stap 1 kies je ook de bevestiging voor jouw tuinposter. Als je een tuinposter met aluminium frame wilt, kies je onder 'Bevestiging' voor 'Los doek'. In stap 2 kun je vervolgens aangeven dat je een tuinposter met aluminium frame wilt (optie: Tuinposter met compleet frame). Als je een tuinposter op houten frame wilt bestellen, dan kies je bij stap 1 onder 'Bevestiging' voor 'Gespannen op houten frame. Als je bij dit houten frame nog een ophangsysteem wilt bestellen, kies je bij ‘Een ophangsysteem voor je tuinposter’ voor ‘Ophangsysteem tuinposter’. Nadat je de juiste opties hebt afgerond, kun je de bestelling afronden en het tuindoek op frame aan je winkelmandje toevoegen.

Bestel vandaag nog een tuindoek op frame bij TuinposterOpMaat.nl en hang deze op met behulp van een frame!

Tuinposter met frame bestellen