• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,92
Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,92
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
  • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
Bestel nu je tuinposter met 45% korting

Tuindoek op houten frame

Je kunt bij ons ook een tuinposter op houten frame bestellen, hierdoor kies je voor een complete bevestiging van jouw tuindoek. Door gebruik te maken van een hoge resolutie UV-print garanderen wij de kwaliteit van je ontwerp. Wilt je niet meteen op hout laten spannen, dan zijn er nog andere opties. Je kunt kiezen tussen een aluminium frame of een houten frame. Een aluminium frame heeft muurbeugels, waarmee je de tuinposter bijvoorbeeld aan een schutting kunt bevestigen. Voor een tuinposter met frame is het handig om een ophangsysteem te bestellen.

Tuinposter met frame

Een aluminium frame tuinposter is een tuindoek die met ringen en spinhaken in een aluminium frame zit bevestigd. Deze tuinposter met frame kun je gemakkelijk ophangen door de aluminium buis om het doek heen met vier muurbeugels. Deze muurbeugels helpen jou bij de bevestiging aan een schutting of wand. Je hoeft er dus geen ophangsysteem meer bij te bestellen. Je moet de tuinposter zelf nog in het aluminium frame voor tuinposter bevestigen. Met de spinhaken en de ringen in de tuinposter is dit een koud kunstje! Verder hebben we nog veel meer opties, zoals een tuinposter in houten lijst, voor een net wat meer natuurlijke uitstraling, maar nog steeds net zo bruikbaar als aluminium.

Tuinposter op houten frame ophangen

Bij deze optie wordt jouw tuindoek op houten frame vast geniet. Je zou natuurlijk ook je eigen tuinposter frame maken kunnen, maar geen zorgen, dit doen onze professionele medewerkers graag voor jou. Hierbij is het wel handig om een ophangsysteem te bestellen. Dit ophangsysteem kun je voordelig mee bestellen. Met dit ophangsysteem wordt het eenvoudiger om de tuinposter met houten frame op te hangen. Een tuindoek op houten frame is geschikt om buiten op te hangen onder een afdakje. Met deze optie profiteer je van een goedkope en eenvoudige manier, zodat je jouw favoriete foto tuinposters op houten frame ophangen kan. Daarnaast past een tuindoek in houten lijst overal thuis. Of je nou binnen of buiten canvas op houten frame wilt ophangen alle opties staan voor je open. Er zit een groot voordeel aan het bestellen van een houten frame, tuin, terras of veranda zijn volledig geschikt voor het houten frame die we aanbieden Ook zorgt het voor een rustige uitstraling en makkelijke samenval met het interieur. Als je toch nog niet overgehaald bent door onze tuinposter houten frame opties zijn er nog veel meer mogelijkheden. In het volgende kopje zie je hoe je binnen onze besteltool alles rustig even langs kan gaan en naast elkaar kan vergelijken.

Tuinposter op frame

Het bestellen van een tuindoek op frame bestaat uit meerdere stappen. De eerste stap is het personaliseren van de tuinposter. Dit kun je doen door jouw eigen foto toe te voegen (en eventueel te bewerken) en een formaat te kiezen. In stap 1 kies je ook de bevestiging voor jouw tuinposter. Als je een tuinposter frame van aluminium wilt, kies je onder 'Bevestiging' voor 'Los doek'. In stap 2 kun je vervolgens aangeven dat je een tuinposter in frame van aluminium wilt (optie: Tuinposter met compleet frame). Als je een houten frame tuinposter wilt bestellen, dan kies je bij stap 1 onder 'Bevestiging' voor 'Gespannen op houten frame. Als je bij dit houten frame nog een ophangsysteem wilt bestellen, kies je bij ‘Een ophangsysteem voor je tuinposter’ voor ‘Ophangsysteem tuinposter’. Nadat je de juiste opties hebt afgerond, kun je de bestelling afronden en het tuindoek op frame aan je winkelmandje toevoegen. Neem rustig de tijd om alle opties even bij langs te gaan, zo zijn soortgelijke opties zoals een foto op zeildoek met frame ook te vinden.

Bestel vandaag nog een tuindoek op frame bij TuinposterOpMaat.nl en hang deze op met behulp van een frame!