• Een tuindoek vanaf € 10,97!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter met frame

Je kunt bij ons ook een tuinposter ophangen met frame, hierdoor kies je voor een complete bevestiging van jouw tuindoek. Je kunt kiezen tussen een aluminium frame of een houten frame. Een aluminium frame heeft muurbeugels waarmee je de tuinposter bijvoorbeeld aan een schutting kunt bevestigen. Voor een tuinposter met frame is het handig om een ophangsysteem te bestellen.

Tuinposter met frame

Tuinposter met aluminium frame compleet Een tuinposter met aluminium frame is een tuindoek die met ringen en spinhaken in een aluminium frame zit bevestigd. Deze tuinposter met frame kun je gemakkelijk ophangen door de aluminium buis om het doek heen met vier muurbeugels. Deze muurbeugels helpen jou bij de bevestiging aan een schutting of wand. Je hoeft er dus geen ophangsysteem meer bij te bestellen. Je moet de tuinposter zelf nog in het aluminium frame bevestigen. Met de spinhaken en de ringen in de tuinposter is dit een koud kunstje!

Tuindoek op houten frame

Tuinposter met houten frame Bij deze optie wordt jouw tuindoek op houten frame geniet. Dit doen onze professionele medewerkers voor jou. Hierbij is het wel handig om een ophangsysteem te bestellen. Dit ophangsysteem heb je al voor maar €3,48. Met dit ophangsysteem wordt het eenvoudiger om de tuinposter met frame op te hangen. Een tuindoek op houten frame is geschikt om buiten op te hangen onder een afdakje. Met deze optie profiteer je van een goedkope en eenvoudige manier om jouw favoriete foto op tuinposter op te hangen. Daarnaast past een tuindoek op houten frame overal thuis. 

Tuindoek op frame

Het bestellen van een tuindoek op frame bestaat uit meerdere stappen. De eerste stap is het personaliseren van de tuinposter. Dit kun je doen door jouw eigen foto toe te voegen (en eventueel te bewerken) en een formaat te kiezen. Bij de tweede stap kies je de bevestiging van de tuinposter. Onder het kopje ‘Kies je bevestiging’ klik je dan op ‘Tuinposter met compleet frame’ voor een aluminium frame of op ‘Gespannen op houten frame’ om de tuinposter met houten frame op te hangen. Als je bij dit houten frame nog een ophangsysteem wilt bestellen, kies je bij ‘Handig om mee te bestellen’ voor ‘Ophangsysteem (voor houten frame)’. Nadat je de juiste opties hebt afgerond kun je de bestelling afronden en het tuindoek op frame aan je winkelmandje toevoegen.

Bestel vandaag nog een tuindoek op frame bij TuinposterOpMaat.nl en hang deze op met behulp van een frame!

Direct bestellen