• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,92
Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,92
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
  • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
Bestel nu je tuinposter met 45% korting

Goedkope tuinposters

Hoe kunnen we je helpen in tijden van bezuinigingen? Door onze scherp geprijsde tuinposters aan te bieden natuurlijk!

⭐ Bij TuinposterOpMaat.nl koop je eenvoudig een unieke tuinposter met hoge korting!

Goedkope tuinposter met dezelfde kwaliteit

Er zijn in Nederland een groot aantal verschillende tuinposter aanbieders. Zie je nou door de bomen het bos niet meer, maar wil jij jouw tuinposter voordelig bestellen? Kies dan voor TuinposterOpMaat.nl. De tuinposters hebben een hoge kwaliteit, waardoor je de mooiste print krijgt voor de beste prijs. Zo haal je een mooie decoratie voor je schutting of balkon voor de laagste prijs!

Tuinposter goedkoop bestellen

Wij kopen onze kwaliteitsmaterialen groot in met als resultaat: al onze producten het hele jaar door voor een nieuwe verlaagde prijs. Dit alles doen we zonder de kwaliteit van onze tuinposters uit het oog te verliezen. Doordat we dit doen kunnen wij voordelige tuinposters van hoge kwaliteit aanbieden!

Een tuindoek met eigen foto

Op onze website vind je veel verschillende fotoproducten voor verschillende doeleinden: decoreer je tuin, tuinhuis of balkon met de mooiste buitenproducten. Van een kleurrijke buiten canvas tot een tafelkleed met zwart-wit of sepia kleuraccent; we hebben het allemaal! 

Ben je specifiek op zoek naar een tuinposter? Ook dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je veel verschillende thema's en opties: Denk bijvoorbeeld aan een tuinposter op maat met eigen foto, een tuinposter doorkijk, een tuindoek met inspirerende quotes of een schuttingdoek met collectiebeeld. 

Bekijk onze collectie of ontwerp jouw eigen tuinposter

Wil jij je tuin graag opknappen met een leuke foto van bijvoorbeeld een huisdier, een familielid of een mooi landschap? Laat je foto dan drukken op een spandoek! Zo kun je het hele jaar door genieten van jouw favoriete herinneringen. De tuinposters zijn gemaakt weersbestendig en watervast zeildoek zoals pvc, waardoor het tuindoek het hele jaar door buiten kan hangen. Kijk gerust rond op onze site om jouw favoriete tuinposter voor een lage prijs te vinden.

Kun je niet kiezen welke foto je wilt laten drukken? Kies dan voor een mooie fotocollage op hexagons, ruitjes of squares

Bestel jouw foto op tuinposter met korting

Natuurlijk zoeken we allemaal de voordeligste tuinposters, maar wanneer is een tuindoek écht voordelig? Volgens ons met grote korting en met weinig moeite. Daarom zorgen we bij TuinposterOpMaat.nl voor de voordeligste aanbiedingen en een eenvoudig bestelproces. Naast de voordelige prijs is jouw ervaring als klant ook erg belangrijk voor ons. Daarom doen we altijd ons best om de beste service te bieden voor de laagste prijs.

Poster in verschillende formaten: xxl of subtiel

Ons ruime aanbod heeft niet alleen betrekking op de ontwerpen en stijlen van tuindecoratie; we bieden ook veel verschillende maten voor tuindoeken! Zo kun je kiezen voor een klein en subtiel formaat, of juist een xxl eyecatcher. Je kunt kiezen voor een tuin poster in een standaardformaat, bijvoorbeeld 60x80 cm, 120x80 cm, 60x90 cm of 90x60 cm. Bovendien kun je ook een gepersonaliseerde maat uitkiezen, bijvoorbeeld 40 x 80 cm, zodat wij een tuinposter maken die perfect in je tuin past!

Spanelastieken of ringen?

Als je eenmaal je mooie poster hebt ontvangen, wil je deze natuurlijk zo snel en eenvoudig mogelijk monteren. Bij TuinposterOpMaat.nl kun je kiezen uit meerdere ophangsystemen, waardoor je het doek snel en eenvoudig kunt installeren! Kies simpelweg het systeem wat het beste in jouw tuin past, zoals een tunnelzoom of ringen in de hoeken. Als de hoeken voorzien zijn met ringen, kun je de tuinposter ophangen met (bijvoorbeeld) elastieken, schroeven of tiewraps. Hierdoor is de tuinposter eenvoudig te monteren en kun je hem strakker spannen indien nodig. Welk ophangsysteem je ook kiest, er zal zeker een  methode tussen zitten die geschikt is voor jouw tuin!

Een goedkoop tuindoek en de beste service

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst doen wij ons best om zo snel mogelijk te leveren. Zo is de foto tuinposter voordelig voor de portemonnee, maar ook ideaal qua wachttijd. Kortom, wij garanderen op alle fronten een voordelige tuinposter! Bij ons profiteer je dus van de voordelen van een scherp geprijsd tuindoek, terwijl de kwaliteit hoogwaardig blijft.

Bestel vandaag nog jouw tuinposter!

De voordeligste tuinposters koop je bij TuinposterOpMaat.nl. Wil jij nou ook je tuin decoreren met een mooi tuinschilderij? Wacht dan niet langer en haal jouw tuindoek voordelig bij TuinposterOpMaat.nl! Zodra je je bestelling hebt geplaatst, wordt je tuinposter binnen één werkdag verzonden. Voordat je het weet ontvang je het pakketje met je eigen unieke tuinposter. Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan kun je deze retourneren en zoeken we een oplossing. 

✓ Ontdek onze nieuwe verlaagde prijzen om een voordelige tuinposter te verkrijgen via > Tuinposter prijzen

Veelgestelde vragen over tuin posters

Heb je meer informatie nodig over tuinposters? Lees dan snel verder, om de antwoorden op veelgestelde vragen te vinden. Zit het antwoord op je vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Waar kan je Tuinposters kopen?

De voordeligste tuinposters zijn eenvoudig online te bestellen bij TuinposterOpMaat.nl. Door middel van ons handige ontwerpsysteem kun je gemakkelijk een tuinposter met een persoonlijke foto ontwerpen. Daarnaast kun je ook kiezen uit vele collectiebeelden. 

Hoe maak je een Tuinposter vast?

Er zijn verschillende ophangsystemen om je tuinposter vast te maken. Denk bijvoorbeeld aan ringen in combinatie met schroeven of tiewraps, een tunnelzoom, of zelfs een compleet frame om de het doek heen. Het meest geschikte ophangsysteem hangt af van de plaats waar je het tuindoek ophangt.

Is canvas geschikt voor buiten?

Om ervoor te zorgen dat je tuinposter extra lang meegaat, worden al onze tuinposters gedrukt op een weersbestendig doek. Dit doek is makkelijk schoon te maken en is uv- en waterbestendig. Hierdoor kan het doek het hele jaar door buiten hangen!

Hoe duur is een canvas?

Bij TuinposterOpMaat.nl vind je zeer voordelige muurdecoratie. Zo heb je al een tuinposter vanaf 19,95 euro, en een foto op canvas vanaf 6,00 euro!

Kan canvas tegen vocht?

Canvas kan principe tegen vocht, maar als je muurdecoratie veel buiten hangt is het beter om voor waterafstotend en kleurbeshoudend materiaal te gaan. Daarom worden al onze doeken gedrukt op een doek dat tegen alle weersomstandigheden bestendig is!