• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Logo op tuinposter

Logo op tuinposter afdrukken

Een logo op tuinposter is een super handige manier om jouw bedrijf te promoten. Onze tuinposters worden namelijk niet alleen gebruikt als tuindecoratie, maar ook voor zakelijke doeleinden. Wanneer je onze tuinposter bestelt met een volledig ophangsysteem, kun je hem goed gebruiken als gevelreclame. Met jouw logo en/of andere bedrijfsinformatie erop, kun je goed reclame maken. Bestel dus snel een logo op tuinposter!

Een logo op tuinposter als reclame

Ben je op zoek naar een goedkope en geschikte manier om de gevel van je bedrijfspand te bekleden met jouw bedrijfsinformatie? Dan kun je heel simpel jouw logo en eventuele andere bedrijfsinformatie af laten drukken op onze tuindoeken. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende formaten en uitsnedes, zodat je al jouw bedrijfsinformatie erop kwijt kunt. Wanneer je gekozen hebt op welk formaat tuinposter je jouw logo wilt, kun je kiezen uit verschillende ophangsystemen. Voor gevelreclame en spandoeken kun je het beste kiezen voor een tuinposter met aluminium frame. Dit is het meest complete ophangsysteem voor een tuinposter. Jouw geveldoek is hierbij met ringen en spinhaken aan het aluminium frame bevestigd, wat erg stevig is. In onze besteltool kun je een tuinposter met logo tot een maximaal formaat van 300x300 cm bestellen. Groot genoeg dus om je bedrijfspand te decoreren met jouw logo!

Om deze redenen laat je een logo op tuinposter afdrukken

Een logo op tuindoek is ideaal om reclame te maken, maar er zijn nog meer voordelen aan verbonden! Je wilt natuurlijk dat jouw logo op het beste materiaal gedrukt wordt, zodat je hem gerust buiten kunt hangen. Onze tuinposters worden gemaakt van materiaal van de hoogste kwaliteit, zodat jouw logo op tuinposter lang mee kan! Jouw tuindoek met logo wordt gemaakt van PVC-materiaal voor spandoeken, wat voorzien is van een B1-brandcertificering. Daarnaast is het doek waterafstotend en wordt met een UV-print jouw logo op het doek gedrukt. Deze UV-print zorgt ervoor dat jouw doek nauwelijks zal verkleuren in de zon. Jouw doek is dus bestand tegen zonnig weer, maar ook tegen alle andere weersomstandigheden! Harde regen en wind zal jouw gevelreclame niet beschadigen. Je kunt dus gerust jouw logo aan de gevel van je bedrijfspand hangen!

Bestel snel een logo op tuinposter bij TuinposterOpMaat.nl!

Logo op tuinposter bestellen