• Een tuindoek vanaf € 9,95!
 • Keuze uit verschillende ophangsystemen
 • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter aanbieding: 10% korting op al onze producten

Tuinposter aanbieding

Je vindt regelmatig een tuinposter aanbieding op TuinposterOpMaat.nl. Je bestelt een foto op tuinposter namelijk al voordelig vanaf €9,95! Voor extra lage prijzen, kun je gebruik maken van onze vaste kortingscode tuinposteropmaat10. Hiermee krijg je 10% korting bovenop onze lage prijzen. Bekijk de mogelijkheden en bestel snel met een tuinposter aanbieding!

Een tuinposter aanbieding bestellen

Om te profiteren van extra korting, kun je een tuinposter bestellen en gebruik maken van onze actiecode. Hiermee bestel je een goedkope tuinposter in de volgende stappen:

 1. Upload de foto van jouw keuze;
 2. Kies het gewenste formaat tuinposter en de uitsnede;
 3. Voer eventuele fotobewerkingen uit en ga naar de volgende stap;
 4. Kies het gewenste ophangsysteem en eventuele extra opties;
 5. Voer de kortingscode tuinposteropmaat10 en je gegevens in;
 6. Rond je bestelling af!

Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen, gaan wij de tuinposter zo snel mogelijk maken en verzenden we deze binnen 3 tot 5 werkdagen!

Extra korting Tuinposter

De vele mogelijkheden van een hoge kwaliteit tuinposter

Dat de je bij ons een goedkope tuinposter kunt bestellen, is al bekend. Naast deze lage prijzen, vind je nog meer voordelen om bij ons te bestellen:

 • Jarenlange ervaring in het printen van jouw foto op tuinposter;

 • 100%-tevredenheidsgarantie;

 • Als beste getest door de Consumentenbond, Zoom.nl en DigifotoPRO.

Direct bestellen

Naast de mogelijkheid om de tuinposter in je tuin op te hangen, kun je hem ook gebruiken voor zakelijke doeleinden. Tuinposters worden namelijk gemaakt van erg stevig materiaal, wat ook gebruikt wordt voor spandoeken. Je kunt de tuinposter in XXL-formaat af laten drukken, zodat hij gebruikt kan worden als spandoek, dranghekdoek, bouwhek of als gevelreclame. Er zijn talloze mogelijkheden. Ook voor het ophangen, want je hebt keuze uit 8 verschillende ophangsystemen. Dit is bijvoorbeeld een los doek, een doek met ringen in de hoeken of een volledig aluminium frame. Je kunt het ophangsysteem helemaal aanpassen aan jouw wensen en waar je hem op wilt hangen.

Ook profiteer je bij TuinposterOpMaat.nl van verschillende extra opties. Je kunt namelijk een aantal (gratis) fotobewerkingen uitvoeren. Tijdens het bestellen, zet je simpel je foto om naar zwart-wit of sepia tinten. Ook kun je eventueel tekst aan je foto toevoegen, waardoor het extra persoonlijk wordt. Bekijk snel alle opties en bestel een tuinposter aanbieding!