• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Collage maken

Een fotodoek maken, beter bekend als een canvas doek, is een mooie decoratie voor elk interieur. Daarnaast is een fotodoek maken ook nog eens zeer gemakkelijk: jij uploadt jouw favoriete foto en laat deze tot een canvas doek maken. Maar wat nu als je meerdere fotos op canvas wilt, maar niet meerdere canvassen wilt bestellen? In dat geval is een fotocollage maken de oplossing. Bij een fotocollage maken kun je ervoor kiezen om meerdere foto’s op één doek te laten drukken. Een fotocollage maken zorgt ervoor dat al jouw mooiste herinneringen op één doek komen te staan. Wil je een impressie opdoen hoe zoiets er nou daadwerkelijk uit komt te zien? Bekijk dan de voorbeelden van klanten die jou voorgingen bij het fotocollage maken.

Fotodoek maken

Een fotodoek maken is vrij bekend en waarschijnlijk heb je deze wel eens zien hangen bij een bekende. Een collage maken komt ook wel voor, maar deze zie je toch minder. Dit is erg jammer, omdat een collage maken een ideale oplossing is om al jouw mooie foto’s op één doek te laten maken. Een fotodoek maken gaat gemakkelijk bij TuinPosterOpMaat.nl. Je uploadt jouw favoriete foto en voegt hier eventueel een ophangsysteem bij. Zodra je jouw fotodoek besteld hebt, gaan onze medewerkers er direct mee aan de slag. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk van jouw gemaakte fotodoek kunt genieten.

Fotocollage maken

Een fotocollage maken klinkt misschien ietwat ingewikkelder dan een fotodoek maken, echter is het met behulp van onze besteltool een gemakkelijk klusje. Bij het fotocollage maken kun jij allereerst de materiaalsoort en het formaat kiezen. Vervolgens kun je de layout kiezen en je foto's uploaden. In de besteltool kun je verder nog tekst toevoegen, de kleur van de tussenruimte wijzigen en special effects toevoegen. Ben jij tevreden met het ontwerp? Dan kun je doorgaan met bestellen door de stappen in de winkelwagen en op de betaalpagina te volgen. Twijfel daarom niet langer en laat jouw fotodoek maken bij TuinPosterOpMaat.nl en ontvang deze zo spoedig mogelijk!

Direct bestellen