• Een tuindoek vanaf € 7,98!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Collage maken

Een fotodoek maken, beter bekend als een canvas doek, is een mooie decoratie voor elk interieur. Daarnaast is een fotodoek maken ook nog eens zeer gemakkelijk, jij uploadt jouw favoriete foto en laat deze tot een canvas doek maken. Maar wat nu als je meerdere fotos op canvas wilt, maar niet meerdere canvassen wilt bestellen. In dat geval in een fotocollage maken de oplossing. Bij een fotocollage maken kun je ervoor kiezen om meerdere foto’s op één doek te laten drukken. Een fotocollage maken zorgt ervoor dat al jouw mooiste herinneringen op één doek komen te staan. Wil je een impressie opdoen hoe zoeits er nou daadwerkelijk uit komt te zien? Bekijk dan de voorbeelden van klanten die jou voorgingen bij het fotocollage maken.

Fotodoek maken

Een fotodoek maken is vrij bekend en waarschijnlijk heb je deze wel eens zien hangen bij een bekende. Een collage maken komt ook wel voor, maar deze zie je toch minder. Dit is erg jammer omdat een collage maken een ideale oplossing is om al jouw mooie foto’s op één doek te laten maken. Een fotodoek maken gaat gemakkelijk bij TuinPosterOpMaat.nl, je uploadt jouw favoriete foto en voegt hier eventueel een ophangsysteem bij. Zodra je jouw fotodoek besteld hebt, gaan onze medewerkers er direct mee aan de slag. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk van jouw gemaakte fotodoek kunt genieten.

Fotocollage maken

Een fotocollage maken klinkt misschien ietwat ingewikkelder dan een fotodoek maken, echter is het met behulp van onze vormgever een gemakkelijk klusje. Bij het fotocollage maken stuur jij jouw foto’s naar ons toe, onze vormgever zorgt er dan voor dat deze tot een prachtige fotocollage gemaakt wordt. Nadat de vormgever jouw collage gemaakt heeft wordt het resultaat naar jou gestuurd. Als dit akkoord is kun je verder met het bestellen van jouw fotocadeau. Door het collage maken over te laten aan onze vormgever ben je gegarandeerd van het beste resultaat. Twijfel daarom niet langer en laat jouw fotodoek maken bij TuinPosterOpMaat.nl en ontvang deze zo spoedig mogelijk!