• Een tuindoek vanaf € 10,97!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter ophangen met ringen

Een tuinposter ophangen met ringen is één van de manieren om een tuinposter op te hangen. Hierbij zijn twee mogelijkheden. Je kunt een tuinposter bestellen met een ring in elke hoek, of je kunt een tuinposter bestellen met ringen om de 30 cm. De eerste optie is geschikt voor kleine formaten en de tweede optie is vooral geschikt bij grote formaten. Beide opties heb je al voor een kleine meerprijs bovenop de prijs van het doek.

Is het ophangsysteem met ringen geschikt voor mijn tuinposter?

Tuinposter met ringen in hoeken Een tuinposter met jouw eigen foto is inmiddels een geliefde decoratie. Een tuinposter is vaak bevestigd aan bijvoorbeeld een schutting, hek, paal of boom. Door een tuinposter te bestellen met ringen, kun je zelf volledig kiezen hoe je de tuinposter verder ophangt. Je kunt bij ons in de besteltool eventueel extra tiewraps of carrosserieringen met bijpassende schroeven toevoegen aan de bestelling. Je kunt natuurlijk ook zelf een manier bedenken om een tuinposter met ringen op te hangen. Dit kan bijvoorbeeld met spanelastieken. De ringen die in de tuinposter worden gemonteerd zijn roestvrij stalen ophangogen. Je kunt dus kiezen tussen twee soorten tuinposters met ringen. De eerste optie is een tuinposter met ringen in de hoeken, oftewel vier ringen. Deze optie is vooral geschikt voor kleine formaten. Voor tuindoeken van een groter formaat is het handiger om te kiezen voor de bevestiging van ringen om de 30 cm. Dit biedt een grotere tuinposter meer stevigheid.

Hoe hang ik een tuinposter met ringen op?

Tuinposter met ringen om de 30 cm Voordat je het ophangsysteem van een tuinposter kunt kiezen, moet je stap 1 van de bestelling afronden. De eerste stap is de personalisatie, hier kies je jouw favoriete foto en het formaat waarop je deze wilt afdrukken. Als je bij stap 2 komt (Extra opties) ga je naar beneden en zie je ‘Kies je bevestiging’ staan. Om een tuinposter met ringen te bestellen kies je hier voor ‘Ringen in de hoeken’ en ‘Ringen om de 30 cm’. De eerste optie kost €2,- bovenop de prijs van het tuindoek. Ringen om de 30 cm kost €8,95 extra. Zo heb je goedkoop een ophangsysteem voor jouw tuinposter. Onder het kopje ‘Handig om mee te bestellen’ kun je ook nog kiezen voor carrosserieringen of tiewraps. Als je alle manieren van ophangen met elkaar wilt vergelijken, kun je naar de algemene pagina over ophangsystemen gaan.

Je kunt vandaag nog eenvoudig en goedkoop een tuinposter ophangen met ringen op TuinposterOpMaat.nl!

Direct bestellen