• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,92
Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,92
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
  • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
Bestel nu je tuinposter met 45% korting

Tuindoek met ringen ophangen

Een tuindoek met ringen is één van de manieren om een tuinposter op te hangen. Hierbij zijn twee mogelijkheden. Je kunt een tuindoek bestellen met een ring in elke hoek, of je kunt een tuindoek bestellen met ringen om de 30 cm. De eerste optie is geschikt voor kleine formaten en de tweede optie is vooral geschikt bij grote formaten. Beide opties heb je al voor een kleine meerprijs bovenop de prijs van het doek. Hoe tuinposter ophangen precies werkt, wordt in de laatste alinea behandeld. Zo krijg jij antwoord op de vraag; hoe hang je een tuinposter op?

Is het ophangsysteem met ringen geschikt voor mijn tuinposter?

Een tuinposter met jouw eigen foto op doek is inmiddels een geliefde decoratie geworden in de aankleding van elke tuin of veranda. Een tuinposter is vaak buiten bevestigd aan bijvoorbeeld een schutting, hek, paal of boom, maar hoe bevestig je een tuinposter? Er zijn verschillende ophangsystemen die we je aanbieden. Wil je bijvoorbeeld ter decoratie een tuinposter met ringen ophangen dan kun je zelf volledig kiezen hoe je de tuinposter verder personaliseert. Je kunt bij ons in de besteltool eventueel extra tiewraps of carrosserieringen met bijpassende schroeven voor tuinposter toevoegen aan de bestelling. Je kunt natuurlijk ook zelf je tuinposter met ringen bevestigen. Dit kan bijvoorbeeld met spanelastieken, een makkelijke en snelle manier om je doek met ringen bevestigen. De ringen die in de tuinposter worden gemonteerd zijn roestvrijstalen ophangogen, dit zorgt er voor dat je net wat langer kan genieten van je eigen tuinposter. Je kunt dus kiezen tussen twee soorten tuinposters met ringen. De eerste optie is een tuinposter met 4 ringen, een in elke hoek van het doek. Deze optie is vooral geschikt voor kleine formaten. Voor een tuindoek met ringen ophangen van een groter formaat is het handiger om te kiezen voor de bevestiging tuinposter van ringen om de 30 cm. Het beste kan je je tuinposter strak ophangen Dit biedt een grotere tuinposter bevestiging, stevigheid, maar het zorgt er ook voor dat je langer doet met je persoonlijk tuindoek met ringen of een van de andere mogelijke ophangsystemen.

Hoe hang ik een tuinposter op met ringen?

Voordat je het ophangsysteem van een tuinposter kunt kiezen, moet je stap 1 van de bestelling afronden. De eerste stap is de personalisatie, hier kun je jouw favoriete foto voor je tuinposter bevestigen en het formaat waarop je deze wilt afdrukken. Als je bij stap 2 komt (Extra opties) ga je naar beneden en zie je ‘Kies je bevestiging’ staan. Om een tuinposter met ringen te bestellen kies je hier voor ‘Ringen in de hoeken’ en ‘Ringen om de 30 cm’. De eerste optie kost €2,- bovenop de prijs van het tuindoek. Ringen om de 30 cm kost €8,95 extra. Zo heb je goedkoop een ophangsysteem voor jouw eigen tuinposter. Voor een kleine meerprijs kun je ook nog kiezen voor ringen met een luxe afwerking. De zijkanten van de tuinposter worden dan omgevouwen voor extra stevigheid. Dit is een van de opties waardoor je kiest voor net iets meer zekerheid voor je eigen kunstwerk buiten. Onder het kopje ‘Handig om mee te bestellen’ kun je ook nog kiezen voor tiewraps, een makkelijke manier om jezelf te helpen met de tuinposter vastmaken. Klinkt dit als veel moeite dan bieden wij ook nog andere mogelijkheden aan. Twijfel je nog over de beste manier hoe tuindoek bevestigen kan, dan kan je alle manieren van ophangen nog even rustig met elkaar vergelijken, hiervoor kun je naar de algemene pagina over ophangsystemen gaan. Op deze pagina wordt ook nog een keer duidelijk ingegaan over je tuindoek ophangen.

Je kunt vandaag nog eenvoudig en goedkoop kiezen voor ophangen tuinposter met ringen op TuinposterOpMaat.nl!