• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Baklijst

Baklijst

Vind jij jouw canvas doek ook een beetje saai worden? Dat hoeft nu niet langer met de nieuwe baklijst van TuinposterOpMaat.nl! Wij bieden een schilderijlijst voor jouw canvas doek! Onze houten lijsten zijn verkrijgbaar in 17 verschillende maten en worden van kwalitatief kunststof gemaakt. Je kunt jouw canvas lijst nu los of in combinatie met een canvas doek kopen! Waar wacht je nog op? Een baklijst kopen doe je gemakkelijk en snel op TuinpostOpMaat.nl!

Schilderijlijst naar eigen keuze

Bij TuinposterOpMaat.nl kun je nu je eigen persoonlijke baklijst maken, door de vele opties die wij aan jou aanbieden zorgen we ervoor dat je eigen stijl volledig tot uiting kan komen. Bij ons heb je namelijk een keuze voor jouw canvas omlijsting uit maar liefst 17 verschillende formaten, deze formaten zijn; 20x20, 20x30, 30x30, 30x40, 40x40, 40x60, 50x50, 50x70, 60x60, 60x80, 60x90, 70x100, 80x120, 90x90, 80x100, 100x100 of 70x70 cm. Keuze in overvloed dus! Bij ons heb je nu ook de keuze uit een unieke bak lijst bij jouw foto. Doordat wij de baklijsten in rustige kleuren, zoals een baklijst zwart, aanbieden, weet je zeker dat zo’n houten baklijst jouw foto helemaal af maakt. Heb je bijvoorbeeld een rustig interieur en wil je wat contrast creëren? Dan is een schilderijlijst om jouw foto de perfecte keuze. De keus ligt helemaal bij jou! Wacht niet langer en bestel nu jouw baklijst op maat bij TuinposterOpMaat.nl!

Houten lijsten los of in combinatie met canvas doek

Het leuke aan TuinposterOpMaat is dat je jouw kunststof lijst met natuurlijke houtstructuur los of in combinatie met een canvas doek kunt bestellen. Op dit canvas doek kun jij jouw eigen persoonlijke foto afdrukken. Alles is mogelijk, een foto van je huisdier, die ene leuke gezinsfoto, of die plant die je zo mooi vind, waar kies jij voor? Met de canvas omlijsting kun je jouw canvas doek elke look geven die jij maar wilt. Onze schilderijlijst is gemaakt van kunststof, maar heeft een houten structuur. Dit geeft een natuurlijke en strakke look in je interieur. De houten schilderijlijsten zijn geschikt voor canvasdoeken met een dikte van 2 cm. Tussen het canvas doek en de bak lijst zit een klein beetje ruimte, dit zorgt ervoor dat het lijkt alsof jouw canvas doek met foto zweeft in de canvas omlijsting, maar geen zorgen je canvas doek kan er niet uitvallen. Je foto op canvas met lijst kun je gemakkelijk ophangen door ons canvas ophangsysteem! In welke kleur ga jij je baklijst bestellen? En in welke van de 17 formaten? En dan met of zonder canvas doek? De keuze ligt helemaal bij jou! Aarzel niet langer en ga snel naar TuinposterOpMaat.nl om jouw eigen schilderijlijst te bestellen. Onze kunststof houten lijsten zijn al voordelig te verkrijgen.

Je eigen kunststof baklijst kopen doe je nu voordelig en snel op TuinposterOpMaat.nl!