• Een tuindoek vanaf € 22,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Een familiefoto op tuinposter

Profiteer nu van korting op al onze tuinposter formaten:

Profiteer nu van 30% korting! De korting is al voor je verrekend

Bestel nu met 30% KORTING

Met een familiefoto op tuinposter heb jij de perfecte decoratie om je tuin op te vrolijken! Je hoeft hem alleen maar te bestellen en op te hangen en je bent klaar om te genieten van je nieuw-uitziende schutting, tuinhuisje of balkon. Natuurlijk is er nog wel altijd de vraag welke foto je nu moet afdrukken op een tuinposter. Wij weten het antwoord: een gezinsfoto!

Kinderen op tuinposter

Tuinposter met moeder en kinderen

Tuinposter met zussen broers

Tuinposter met gezin

Gezinsfoto op tuinposter

Je hebt ze vast wel op je telefoon, op de computer of afgedrukt in de kast liggen: een mooie foto van je gezin. Een gezinsfoto is één van de meest afgedrukte foto’s op een tuinposter. Dit is ook niet gek, want een gezinsfoto heeft veel waarde. De foto is vaak op een speciaal moment genomen, waarop het hele gezin even bij elkaar was. Dat zijn toch momenten die je moet koesteren? Door de foto af te drukken, heb je een blijvende herinnering die voor iedereen zichtbaar is. Laat je de foto afdrukken op een mooie tuinposter en hang je deze in de tuin, dan kun je er ook van genieten als je in de zomer heerlijk buiten zit of aan het tuinieren bent. Zo kun je altijd weer even terugdenken aan dat mooie moment op de foto, waarop de hele familie samen was. Een betere versiering van de tuin kunnen we niet bedenken.

Voorbeelden gezinsfoto op tuinposter

We kunnen je uit eigen ervaring nu al verzekeren dat een gezinsfoto altijd mooi staat op een tuinposter. We snappen echter dat je zelf ook wel graag wilt zien hoe een gezinsfoto op tuinposter eruitziet, voordat je het bestelt. Daarom hebben we deze speciale voorbeeldpagina ingericht, waarop verschillende gezinsfoto’s op tuinposters van eerdere klanten staan. Zij hebben ons deze foto’s toegestuurd en willen je daarmee helpen de goede keuze te maken. Op deze manier kun je zelf bepalen of een gezinsfoto op tuinposter iets voor jou is.

Ben je er al over uit? Bestel dan nu snel je gezinsfoto op tuinposter!

Familiefoto op tuinposter bestellen