• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter Paard

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes te zetten en te personaliseren.

 

De tuinposter voor elke paardengek

Ben je helemaal gek van paarden en is jouw tuin nog wat leeg? Dan is een tuinposter paard de tuindecoratie met paarden die bij jou past!

Elk balkon of tuin heeft wel een plekje voor deze tuinposter met een paard. Je kunt elke tuin een stukje leuker maken met dit unieke product met paarden. Het is een wanddecoratie die elke paardengek in de tuin zou moeten hebben, het hele jaar lang!

Paarden als tuindecoratie

Een tuinposter is een tuindecoratie die is gemaakt van een goede kwaliteit doek. Je hebt keuze om een tuinposter te bestellen met eigen foto, maar je kunt ook kiezen uit tuinposters uit onze collecties.

Waarom een paarden tuinposter

Een tuinposter paard is verschrikkelijk leuk voor elke paardengek en maakt elke tuin een stukje leuker met een doek vol met paarden. Er is keuze uit verschillende afbeeldingen met paarden, zodat jij de beste paarden tuinposter kunt kiezen.

Er zijn natuurlijk nog wel een aantal redenen waarom deze tuinposter product de perfecte wanddecoratie is met paarden, zo is deze tuinposter paard ook voorzien van UV-bestendig Bisonyl doek en staat de tuinposter met paarden leuk op elk balkon!

Kies ervoor om jouw tuin op te fleuren met deze leuke tuinposter paard of geef de tuinposter paard als cadeautje aan iemand die helemaal weg is van paarden! Een tuinposter met paarden hoeft niet alleen gebruikt te worden om de tuin op te vrolijken, deze paarden wanddecoratie is ook natuurlijk heel leuk om bijvoorbeeld aan het schuurtje buiten te plaatsen.

Verschillende kleuren voor verschillende sferen

Er is een tuinposter paard die bijna volledig zwart is, maar je hebt ook de keuze uit een poster met een wit paard. Een zwart-wit tuinposter met paarden heeft een hele mooie uitstraling voor in de tuin en daarnaast geeft het de tuin een luxe sfeer.

Als je niet zo bent van een tuinposter in zwart-wit en liever meer kleuren in jouw paarden poster hebt, dan heb je ook genoeg om uit te kiezen!

Kleuren hebben heel veel invloed op de kijk van jouw tuin. Een kleurrijke paarden tuinposter brengt een speelse uitstraling met zich mee.

Als je jouw tuin juist rustig wilt houden, dan kun je beter gaan voor een zwart-wit paarden poster. Deze paarden tuinposter geeft jouw tuin een andere uitstraling, maar de tuinposter paard trekt niet meteen alle aandacht. Zo kun je jouw tuin op allerlei verschillende manieren decoreren met een tuinposter paard.

Een tuinposter met paarden kan worden gebruikt om je eigen tuin te decoreren, maar je kunt hem ook altijd als cadeau geven aan een andere paardengek!

Deze posters met paarden vallen goed in de smaak bij iedereen die houdt van paarden en zijn heel uniek. Kies daarom voor een tuinposter met paarden als cadeau voor iemand die van paarden houdt.

Informatie paarden tuinposter

Een tuinposter paard is UV-bestendig, dit houdt in dat de zon de tuinposter niet zal verkleuren. Ook is het doek van de tuinposter latex geprint, hierdoor kan de tuinposter tegen allerlei verschillende temperaturen buiten en heeft de tuinposter paard inkt die 3 jaar lang goed blijft.

Door al deze kwaliteiten van de tuinposter met paarden is de tuinposter perfect voor in de tuin, het seizoen maakt niet uit. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de paarden tuinposter jaren mee kan en zo heb je altijd een leuke tuinposter paard in je tuin.

Ophangsystemen

Als je kiest voor een paarden poster met ringen, moet je daarna ook nog kiezen of je ringen om de 30 cm wil of alleen ringen in de hoeken.

Als je gaat voor een groot formaat tuinposter paard, zoals een tuinposter van 90 cm bij 120 cm, dan zijn de ringen om de 30 cm bij de tuinposter handiger dan ringen alleen in de hoeken. Zo weet je zeker dat je jouw tuinposter paard die voorzien is van hoge kwaliteit strak en netjes kan bevestigen aan de muur.

Formaten

Er zijn heel veel verschillende formaten beschikbaar voor een tuinposter met paarden. De kleinste afmeting voor het doek is die van 40 cm bij 40 cm en de grootste afmeting voor de tuinposter paard is die van 300 cm bij 140 cm.

Als je een andere afmeting wil voor de poster met paarden, dan kun je ook jouw eigen formaat tuinposter kiezen! Het formaat van 80 cm bij 120 cm is het meest gekozen formaat doek en dit formaat wanddecoratie staat leuk in elke tuin.

Een tuinposter paard is dus ideaal voor alle seizoenen, is voorzien van hoge kwaliteit en je hebt keuze uit verschillende afmetingen, van 40x40 cm tot 300x140 cm!

Heb je de keuze gemaakt uit de tuinposters met paarden? Voeg dan snel een tuinposter paard toe aan je winkelwagen uit onze voorraad!

Vragen en eventuele problemen

Heb je vragen over het bestellen van een tuinposter paard of loop je tegen problemen aan? Kijk dan eerst even op onze pagina met een aantal gestelde vragen. Vind je hier het antwoord op jouw vraag niet? Dan kun je altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice, zij helpen je graag met je vraag of probleem!

Hoe hang je een tuinposter op?

In ons assortiment heb je keuze uit een aantal ophangsystemen waar je uit kunt kiezen. Voor een ophangsysteem van dit product heb je de keuze uit ringen, houten frame, tunnelzoom en aluminium frame.

Een tuinposter met ringen kun je eenvoudig ophangen aan een hek of een muur op het balkon. Met spijkers kun je de tuinposter paard ook ophangen aan de schutting!

Jouw foto wordt straks op een houten frame gespannen als je kiest voor een houten frame als ophangsysteem. Wij raden aan om de tuinposter onder een afdakje te hangen, zodat het hout niet gaat vervormen bij deze wanddecoratie.

Bij de tuinposter paard met tunnelzoom is het de bedoeling dat je zelf een houten lat of een touw door de poster steekt. Hierna kun je jouw tuinposter ophangen.

Een foto op tuinposter met een aluminium frame is strak opgespannen door het frame. Ook zorgt deze dat je jouw tuinposter het hele jaar in de tuin kunt hangen.

Met al deze verschillende opties kun je jouw tuindoek op jouw manier ophangen zonder problemen.

Waar kun je tuinposters kopen?

In ons assortiment heb je de keuze uit verschillende soorten tuinposters. Deze posters zijn voorzien van goede kwaliteit, eenvoudig te bestellen en er is altijd sprake van een snelle levering!

Waar hang je posters mee op?

Een tuinposter paard kun je ophangen op verschillende manieren. Als je ringetjes in de hoeken van de poster hebt zitten, dan dien je eerst schroeven of haken in de muur te plaatsen. Daarna kun je de poster eenvoudig ophangen.

Wat is een tuinposter?

Een tuinposter is een poster speciaal gemaakt om buiten op te hangen. Het is gemaakt van een andere stof dan normale posters, omdat deze tegen een stootje moet kunnen.

Een paarden tuinposter is de perfecte wanddecoratie voor buiten. Het doek zorgt voor een unieke kijk op je tuin en je hebt keuze uit verschillende soorten afbeeldingen voor op je tuinposter, van een wit paard tot een groep met meerdere zwarte paarden.

Hoe canvas ophangen zonder boren?

Een canvas zonder boren kan met zelfklevende spijkers, maar een tuinposter met foto kun je ook zonder boren ophangen en is een geweldige wanddecoratie voor buiten. Dit product is erg uniek en makkelijk te bevestigen aan een muur of schutting.