• Een tuindoek vanaf € 22,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter met tekst

Een tuinposter in huis halen, is één van de allerbeste manieren om een mooiere tuin te creëren. Op onze website kun je werkelijk alles op een tuinposter laten bedrukken.

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes te zetten en te personaliseren.

 

Waarom zou je een tuinposter met tekst bestellen?

Op onze website vind je een collectie met allerlei originele teksten op tuinposters. Bestel een tuinposter met tekst in verschillende kleuren.

Zo hebben we een tuinposter in het zwart wit met tekst. Deze tuinposter in zwart wit met tekst heeft een vrij rustige uitstraling. Dit in tegenstelling tot een tuinposter in het wit met tekst. Deze tuinposter springt er in één keer tussen uit.

Of je nou kiest voor een tuinposter met tekst in het zwart wit, of voor een andere tuinposter gaat, bestel hem bij ons! Op onze website hebben wij gegarandeerd de leukste tuinposter met tekst in de aanbieding!

Een tuinposter met tekst maakt jouw tuin persoonlijk

Je tuin is een persoonlijk plekje. Hier kan je heerlijk tot rust komen. Even afgesloten van alle dagelijkse drukte en lekker ontspannen in je tuin. Hiervoor is het wel belangrijk dat de tuin ook daadwerkelijk aanvoelt als jouw tuin.

Hier kan je allerlei verschillende dingen voor doen. Wanneer je een groot fan bent van verschillende planten, kan je ervoor kiezen om de bloemetjes buiten te zetten.

Toch zijn er ook genoeg mensen die niet houden van tuinieren. Een bestrate tuin is dan ook altijd een optie.

Wij hebben voor beide types tuineigenaar de perfecte, onderhoudsvrije oplossing om je tuin nog persoonlijker mee te maken: een tuinposter. Op onze website kan jij een tuinposter laten bedrukken met je allermooiste afbeelding. Jij bepaalt helemaal zelf hoe de tuinposter eruit komt te zien.

Op onze website hebben wij ook de tuinposter met tekst in de aanbieding. De perfecte aanvulling voor in de tuin. Lees hieronder snel wat er allemaal mogelijk is!

Belangrijke informatie over de tuinposter

Maar allereerst geven we antwoord op de volgende vraag: wat is een tuinposter eigenlijk? Een belangrijke vraag om te beantwoorden voordat je er een kan bestellen. Een tuinposter is eigenlijk een soort buitenschilderij.

Een schilderij voor buiten moet andere eigenschappen hebben vergeleken met een schilderij voor binnen. Daarom maken we bij onze tuinposter gebruik van het stevige bisonyl zeil. Dit is een gecoat doek met een mooie afwerking.

Daarnaast heeft de tuinposter verschillende gunstige eigenschappen. Zo is de poster UV-bestendig. Hierdoor weet je zeker dat de afbeelding niet zal verkleuren.

Ook wordt de tuinposter latex geprint en kan het goed tegen hoge en lage temperaturen. Ideaal voor buitengebruik dus. Alle jaargetijden kan onze tuinposter zonder enkele moeite doorstaan. Het doek gaat jou dus jaren plezier opleveren!

Altijd een erg leuke tuinposter met tekst in de aanbieding

Een tuinposter met tekst is een erg leuke accessoire voor in de tuin. Dankzij een tuinposter met tekst wordt je iedere dag herinnerd aan die ene leuke uitspraak. De teksten op tuinposters zorgen ook allemaal voor een glimlach rond je mond.

In onze besteltool kan je zelf een tekst laten bedrukken op tuinposter, maar je kan ook kiezen voor een van de vele quotes uit onze collectie. We hebben allemaal grappige stukjes tekst op tuinposter laten bedrukken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de bekende spreuk uit de film de Lion King? Een grote tuinposter met de tekst Hakuna Matata is eenvoudig via onze website te bestellen. Of ben jij groot fan van de bekende uitspraak van Martien Meiland? Bestel dan vandaag nog een tuinposter met tekst in het zwart wit met daarop de quote: wijnen, wijnen, wijnen!

Bekijk snel alle mogelijkheden in onze collectie en bestel een tuinposter voor buiten met een tekst die je aanspreekt!

Originele teksten op tuinposters laten bedrukken was nog nooit zo makkelijk

Wil jij een tuinposter goedkoop met tekst laten bedrukken? Dan ben je hier absoluut op het juiste adres. Op onze website bestel je tuinposter met tekst in verschillende kleuren. Deze hebben stuk voor een stuk een ander effect op je tuin.

Ben jij op zoek naar een opvallende tuinposter? Dan raden wij het jou aan om een tuinposter in het wit met tekst te bestellen. Zo’n soort tuinposter valt direct op. Helemaal wanneer deze contrasteert met een donkere achtergrond.

Wil jij een iets genuanceerdere tuinposter in de tuin? Dan raden wij een tuinposter in het zwart wit met tekst aan. Zo’n tuinposter geeft een retro-uitstraling aan je tuin. Een tuinposter in het zwart wit met tekst kan zorgen voor een persoonlijk ogende tuin.

Weet jij al welke kleur je bestelt?

Binnen een paar klikken jouw tuinposter goedkoop met tekst bedrukt

Bestellen van een tuinposter kan enorm gemakkelijk met behulp van onze besteltool. In deze besteltool kun je aangeven hoe groot de tuinposter met tekst moet worden.

Daarnaast bepaal je hier op welke manier je jouw tuinposter met eigen tekst gaat ophangen. We hebben verschillende ophangsystemen in de aanbieding. Stuk voor stuk ontzettend handig om je tuinposter mee op te hangen.

Na het bestellen heb jij binnen enkele dagen jouw tekst op tuinposter groot bij jou in de tuin hangen.

Overigens hebben we het allergrootste voordeel van bij ons bestellen nog niet besproken. Het allerleukste is namelijk dat je bij ons zulke goedkope tuinposters met tekst kan bestellen. Je versiert jouw tuin op een originele, maar vooral goedkope manier.

Daarnaast betekent goedkoop bij ons absoluut geen duurkoop. De vele positieve reviews getuigen hier wel van. Wacht niet langer en verrijk jouw tuin vandaag nog met een tuinposter met tekst!