• Een tuindoek vanaf € 10,97!
 • Keuze uit verschillende ophangsystemen
 • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter tekst

tekst op tuinposter

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze tuinposter formaten:

Gebruik kortingscode HD45 en ontvang direct 45% ZOMERKORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 45% KORTING

Steeds vaker weten bedrijven of verenigingen ons te vinden voor tuindoek met een logo, tekst op tuindoek of een combinatie van beide. Denk bijvoorbeeld aan een aankondiging van een evenement of bedrijfsopening. Een tuindoek is gelijk aan het materiaal dat wordt gebruikt voor spandoekreclame en is geschikt voor elke toepassing van buitenreclame. Via internet worden spandoeken, ook wel banieren genoemd, aangeboden voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden betreffende een tuinposter tekst:

 • Spandoek op een dranghek;
 • Spandoek met een aluminium frame aan een gevel;
 • Spandoek in een losstaand aluminium frame;
 • Spandoek als beurs- of presentatiewand;
 • Voorbeeld van een spandoek op een bouwhek.

Een tuinposter tekst bedrukken

Wanneer je jouw foto aan de muur net iets specialer wilt maken, kun je kiezen voor een tekst op tuinposter. Je vindt in onze besteltool namelijk de mogelijkheid om tekst op tuindoek  toe te voegen aan je foto. Op deze manier kun je bijvoorbeeld de afbeelding toelichten met namen, een datum of locatie. Daarnaast is het ook mogelijk om alleen een tekst op tuinposter af te laten drukken. Zo kun je bijvoorbeeld een tuinposter ook gebruiken als gevelreclame voor je bedrijf. Wij leggen je uit hoe het werkt.

vriendinnen op tuinposter met tekst Gevelreclame op tuinposter Quote op tuinposter

Een tekst op tuindoek 

Voor een tekst op tuinposter zijn verschillende opties. Het gaat allemaal vrij simpel in zijn werk. Allereerst kun je een leuke quote van het internet halen en deze af laten drukken. Op deze manier vrolijk je jouw tuin op met je favoriete spreuk!

Ook is een tuinposter erg geschikt als gevelreclame en voor spandoeken. Op deze manier kun je zelf een ontwerp maken met bijvoorbeeld je bedrijfslogo en/of andere informatie en deze af laten drukken op een tuindoek.

Tekst toevoegen aan je foto op tuinposter

Nieuw in onze besteltool is dat je nu zelf tekst toe kunt voegen aan je foto. Op deze manier kun je hem nog persoonlijker en unieker maken. Je kunt bijvoorbeeld je foto toelichten en er namen of een datum aan toevoegen. Er zijn talloze mogelijkheden. Het leuke aan onze besteltool is dat je tekst toe kunt voegen in verschillende lettertypes, groottes en kleuren. Op deze manier kun je de tekst helemaal aanpassen aan de stijl van je foto.

Het toevoegen van tekst aan je foto gaat als volgt:

 • Upload een foto en druk vervolgens op “Begin met personaliseren”.
 • Kies een formaat tuinposter en ophangsysteem.
 • Vervolgens kun je in de besteltool tekst toevoegen. Kies het gewenste formaat, lettertype, kleur en uitlijning.
 • Sleep jouw tekst vervolgens naar de gewenste plaats.

Vervolgens kun je jouw bestelling nog verder aanpassen. In onze besteltool kun je bijvoorbeeld ook je foto omzetten naar zwart-wit of sepia tinten. Heb je nog vragen over het toevoegen van tekst? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Een tekst op tuindoek zetten was nog nooit zo makkelijk!

Bestel vandaag nog jouw favoriete tekst op tuinposter bij TuinposterOpMaat.nl!

Foto op tuinposter bestellen