• Een tuindoek vanaf € 10,97!
 • Keuze uit verschillende ophangsystemen
 • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,37
Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,37
Onze voordelen
 • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
 • Beoordeeld met een 9.3
 • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
 • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
Bestel nu je tuinposter met 45% korting

Tuinposter met tekst

Steeds vaker weten bedrijven of verenigingen ons te vinden voor een tuinposter maken met tekst, logo of een combinatie van beide. Denk bijvoorbeeld aan een aankondiging van een evenement of bedrijfsopening. Een tuinposter is gelijk aan het materiaal dat wordt gebruikt voor spandoekreclame. Deze is dus uitermate geschikt voor elke toepassing van buitenreclame. Via internet worden spandoeken, ook wel banieren genoemd, aangeboden voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden betreffende een tuinposter met tekst en/Tekst op tuinposter (content uitbreiding)Tekst op tuinposter (content uitbreiding) of logo:

 • Spandoek op een dranghek;
 • Spandoek met een aluminium frame aan een gevel;
 • Spandoek in een losstaand aluminium frame;
 • Spandoek als beurs- of presentatiewand;
 • Voorbeeld van een spandoek op een bouwhek.

Door tuinposter tekst kun je jouw decoratie net iets specialer maken. Onze besteltool bevat de mogelijkheid om op je tuindoek tekst toe te voegen aan je foto. Op deze manier kun je bijvoorbeeld de afbeelding toelichten met namen, een datum of locatie. Je kan ook heel gemakkelijk de tuinposter tekst zelf maken en alleen de tekst behouden. Zo kun je bijvoorbeeld een tuinposter gebruiken als gevelreclame voor je bedrijf. Wij leggen je uit hoe het werkt.

Een tekst op tuinposter

Voor op een tuinposter eigen tekst toe voegen zijn verschillende opties. Het gaat allemaal vrij simpel in zijn werk. Allereerst kun je een leuke quote van het internet halen en deze af laten drukken. Op deze manier vrolijk je jouw tuin op met je favoriete spreuk! Ook is een tuinposter erg geschikt als gevelreclame en voor spandoeken. Op deze manier kun je zelf een zakelijk ontwerp maken. Je kan tuinposters met tekst bestellen om bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo of andere informatie duidelijk te laten zien.

Tekst toevoegen aan je foto op tuinposter

Nieuw in onze besteltool is dat je nu zelf tekst toe kunt voegen aan je foto. Op deze manier kun je hem nog persoonlijker en unieker maken. Je kunt bijvoorbeeld je foto toelichten en er namen of een datum aan toevoegen. Er zijn talloze mogelijkheden. Op onze website kun je kiezen voor verschillende lettertypes, groottes en kleuren. Op deze manier kun je de tekst helemaal aanpassen aan de stijl van je foto.

Het toevoegen van tekst aan je foto gaat als volgt:

 • Upload een foto en druk vervolgens op “Begin met personaliseren”.
 • Kies een formaat tuinposter en ophangsysteem.
 • Vervolgens kun je in de besteltool tekst toevoegen. Kies het gewenste formaat, lettertype, kleur en uitlijning.
 • Sleep jouw tekst vervolgens naar de gewenste plaats.
 • Vervolgens kun je jouw bestelling nog verder aanpassen. In onze besteltool kun je bijvoorbeeld ook je foto omzetten naar zwart-wit of sepia tinten.

Heb je nog vragen over het toevoegen van tekst? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Een tuinposter maken met tekst was nog nooit zo makkelijk!

De tuinposter met tekst bestellen

Er zijn dus vele redenen te bedenken om tekst op de poster af te drukken. Ook lees je dat je het erg makkelijk zelf kunt doen in onze besteltool. Wanneer je dan daadwerkelijk de tuinposters tekst gaat bestellen, profiteer je van vele voordelen. Allereerst geniet je bij TuinposterOpMaat van de laagste prijzen. Wij streven ernaar om de goedkoopste van Nederland te zijn. Ook kun je dankzij onze jarenlange ervaring rekenen op de best mogelijk afdruk. Uiteraard moet de afbeelding zelf van goede kwaliteit zijn om een scherpe afdruk te garanderen. Dit kun je door een van onze medewerkers laten controleren. Bij het kiezen van een ophangsysteem heb je vele mogelijkheden. Zo is er altijd wel een die bij jou past. Natuurlijk heb je ook de keuze uit vele verschillende formaten, van klein naar groot. XXL tuinposters met tekst zorgt ervoor dat de boodschap nog beter is over te brengen. Vooral op zakelijk gebied is dit dus een veel gekozen optie. Nadat je het bestelproces hebt doorlopen, is het tijd om de bestelling te plaatsen. Je zult zien dat wij ons uiterste best doen om jouw nieuwe tuinposter met eigen tekst zo spoedig mogelijk te verzenden.

Bestel vandaag nog jouw favoriete tekst op tuinposter bij TuinposterOpMaat.nl!