• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Pop-art tuinposter

Pop-Art op tuinposter afdrukken

Een pop-art tuinposter is een uitstekende manier om de fotobewerking pop-art te gebruiken. Bij deze fotobewerking wordt jouw foto omgezet naar pop-art, wat de uitstraling heeft van een retro Amerikaans stripboek. Deze kunstvorm is nog steeds erg populair en geeft jouw foto een unieke uitstraling. De bewerking wordt uitgevoerd door onze professionele vormgever, die met een fotobewerkingsprogramma aan de slag gaat. Waarom zou je deze bewerking dan niet toepassen op jouw favoriete foto, en dan ook nog eens op een wanddecoratie als tuinposter?

Een pop-art bewerking

Deze bewerking is, in tegenstelling tot andere bewerkingen als zwart-wit tuinposter en sepia tuinposter, niet gratis. Dit komt omdat er een vormgever van ons met het ontwerp aan de slag moet, en op een professionele manier de pop-art bewerking gaat uitvoeren. Er wordt een kleine meerprijs van €35,- gevraagd bovenop de prijs van de tuinposter. Jouw foto krijgt hiermee gegarandeerd een mooie kunstzinnige uitstraling. Hiervoor moet je eerst een foto uitzoeken. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld een portret of natuurfoto. Je bestelt het product gewoon zoals je gewend bent, voegt de foto toe en selecteert pop-art als fotobewerking. Je wordt verzocht om een geldig e-mailadres te geven, via de mail wordt contact met jou opgenomen. Als het ontwerp klaar is wordt deze met jou gedeeld. Je krijgt van ons twee gratis correctieronden, dit betekent dat je mag aangeven of je het ontwerp nog wilt laten aanpassen. Zodra jij akkoord gaat met het ontwerp gaat de bestelling in werking.

Een tuinposter van TuinposterOpMaat.nl

Een tuinposter is een wanddecoratie die speciaal gemaakt is voor buiten. Met dit product, samen met jouw favoriete foto, kun je de tuin opfleuren. De tuinposter is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en verkleurt niet in de zon. Zo hebben de poster en de foto een lange houdbaarheid, en kun je er lang van genieten. Bij een tuinposter zijn wel 6 manieren van ophangen, er zit dus zeker wel een manier bij die bij jou en je tuin past. Over deze ophangsystemen kun je meer vinden bij de categorie ‘opties’, en dan de pagina ‘ophangsystemen’. Een tuindoek, in combinatie met een pop-art bewerking, is dus een ideale afwerking van jouw favoriete foto. Nadat je dus akkoord bent gegaan met het ontwerp van de foto, begint de productie en levering. Een tuinposter wordt binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd. Er worden €5,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Wacht niet langer en bestel nu een pop-art tuinposter op TuinposterOpMaat.nl!

Direct bestellen