• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

 FotoCadeau.nl in de media

Het is en blijft bijzonder. Een bedrijf met tal aan specialistische foto artikelen en bovendien canvasdoeken in éigen huis produceert! FotoCadeau en al haar merken is daarom vaak in de media te vinden. Je vindt hier een greep uit kranten, blogberichten, tijdschriften, televisieprogramma's en nog veel meer.

01-2017 | Soetkees.nl

Onze producten, van onder anderen WereldKaarten.nl, worden in veel blogartikelen benoemd, zoals deze van Soetkees.nl

Interview Friesch Dagblad ArtyAnimals

06-2016 | Friesch Dagblad

Hippe dieren voor aan de wand

Eigenaar Halbe Boersma vertelt over het nieuwste fotomerk 'Animal Printshop' (voorheen ArtyAnimals) in de krant Friesch Dagblad.

AnimalPrintshop in Stijlvol wonen

10-2016 | Stijlvol wonen magazine

Jong geleerd

Een prachtig schilderij van AnimalPrintShop.nl in het magazine Stijlvol Wonen.

Logo 100% NL magazine

05-2015 | NL magazine

20% korting in het 100% NL magazine!

TuinposterOpMaat.nl en FotoOpHout.nl staan samen in het 100% NL magazine!

Krantenbericht noordoost Friesland

05-2015 | Nieuwsblad Noordoost-Friesland

Bedrijfsbezoek college bij ondernemers Fotocadeau.nl

Het college van Kollumerland c.a. bracht een bezoek aan het pand van Fotocadeau.nl.

Logo RTV-NOF

04-2015 | RTV NoordOost-Friesland

Een kijkje achter de schermen bij Fotocadeau.nl

RTV Noordoost-Friesland: Streekomroep RTV NOF heeft een kijkje genomen achter de schermen bij Fotocadeau.nl.

RTV Noordoost-Friesland: Het nieuwsbericht over de promotiewagen van FotoCadeau.nl met oma Bremer, was nu ook te zien op de tv nieuwspagina van RTV-NOF.

RTV NoordOost-Friesland

Een kijkje achter de schermen bij FotoCadeau

Naar aanleiding van onze nominatie voor de Verkiezing Friese Onderneming van het jaar 2015, heeft streekomroep RTV NOF een kijkje achter de schermen genomen bij Fotocadeau.nl.

Krantenbericht Frieschdagblad Canvascompany

Friesch Dagblad

Fotoproduct? Dan denk je direct aan FotoCadeau

Wie een fotoproduct wil, moet direct aan FotoCadeau denken. Zo luidt het kopje van het artikel in het FrieschDagblad over ons bedrijf, FotoCadeau!

Krantenartikel CanvasCompany prijs

03-2015 | Noord-Oost Friesland

Kollumers in de race voor Friese prijs

Maandagavond 23 maart kwam Nieuwsblad Noord-Oost Friesland bij ons langs voor een kijkje achter de schermen, naar aanleiding van onze nominatie voor de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar.

Oma Bremer

04-2015 | Leeuwarder Courant

"Oma Bremer'' maakt promotiekilometers!

FotoCadeau komt in de Leeuwarder Courant met ''Oma Bremer'' rijdt rond met autoreclame voor kleinzoon Halbe, eigenaar van o.a. www.CanvasCompany.nl en www.FotoCadeau.nl.

Genomineerden beste onderneming bekend

03-2015

Fotocadeau.nl genomineerd voor de verkiezing Friese Onderneming van het jaar!

Wat zijn we trots! Ons zusje Fotocadeau.nl is genomineerd voor de Verkiezing Friese Onderneming van het jaar 2015! Fotocadeau.nl wordt door de jury omschreven als: "Een jong, innovatief en creatief bedrijf dat bulkt van ondernemerschap en productinnovatie".

CanvasCompany Duitse markt op

03-2014 | Kollumer Courant

CanvasCompany.nl Duitse markt op

Het Kollumer bedrijf CanvasCompany.nl, oud winnaar van de jonge ondernemersprijs, heeft geen last van de crisis. Het foto op canvas bedrijf wil nu ook de Duitse markt veroveren.

Elke afdruk is uniek bij CanvasCompany

12-2013 | Insight Benelux

Elke afdruk is uniek

Een echte blikvanger: CanvasCompany drukt foto's individueel af op materialen als linnen en op foto-artikelen. Altijd goed voor een origineel idee, hoogwaardig fabricaat en snelle levertijden - dat is de succesformule van deze Friese onderneming.

Goud in handen met foto op hout

13-11-2013 | Kollumer Courant

Goud in handen met foto op hout

Op 12 september is de nieuwe website www.FotoOpHout.nl live gegaan. Het nieuwe merk is een dochteronderneming van CanvasCompany.nl. Na jarenlang succes in de canvaswereld wil Halbe Boersma nu verder en daarom richt hij zich op een vernieuwend product.

Foto kan nu ook op hout

19-10-2013 | Wonen & Co

Foto kan nu ook op hout

Foto's op canvas kenden we al. Maar foto's op hout? Het Friese bedrijf FotoOpHout.nl, zusje van CanvasCompany.nl, drukt je mooiste plaatjes af op duurzaam vurenhout.

Liever aanvallen dan verdedigen

27-12-2012 | Accon avm adviseurs

Liever aanvallen dan verdedigen

Het begon allemaal met een simpel printertje op een slaapkamer in Amsterdam. Inmiddels verwerkt CanvasCompany jaarlijks vele duizenden meters canvas en bedient de onderneming via internet duizenden klanten. Oprichter Halbe Boersma ziet met zijn twee compagnons nog tal van mogelijkheden voor uitbreiding en voor nieuwe producten.

Jonge ondernemersprijs winnaars wisselend succes

17-11-2012 | Dagblad van het Noorden

JOP-winnaars: wisselend succes

Ook in 2012 werd de Jonge Ondernemersprijs uitgereikt. Niet alle ondernemingen hebben een succesvolle tijd achter de rug. Halbe Boersma van CanvasCompany vertelt over de afgelopen succesvolle jaren.

CanvasCompany in business busters Noord

Business Busters Noord

'Mijn passie is niet zozeer doeken maken, maar ondernemen'

Welke ondernemer is er zo gek om zijn kantoordeur te beplakken met een poster van zijn vrouw in bikini op een ligbed? Halbe Boersma, directeur van de CanvasCompany, vindt het geen probleem. Zijn vrouw ook niet, alleen zijn schoonmoeder vond het wel een heikel punt...

Je foto op doek Canvas Company

02-2011 | Digifoto pro

Grootformaat Canvasafdrukken - Je foto op doek

CanvasCompany is erg flexibel wat formaten betreft. Je kunt de afmetingen tot op tien centimeter precies bepalen, als het maar tussen de 300 en 20 cm zit.

Nieuw bedrijfspand CanvasCompany

12-11-2009 | Friesch Dagblad

Nieuw bedrijfspand CanvasCompany

Het Kollumer internetbedrijf CanvasCompany groeit zo sterk dat er vijf jaar na de start van het bedrijf alweer verhuisd moet worden. Zaterdag opent het bedrijf, dat vooral bekend is geworden door het afdrukken van afbeeldingen op canvasdoek, het nieuwe pand aan de Jumaweg in Kollum.

Canvas Company tijdelijk naar Kollum

25-08-2008 | Canvas tijdelijk naar Kollum

Leeuwarder Courant

CanvasCompany in Burum, dat foto's afdrukt op schilderdoek, is verkast naar Kollum. Samen met de Kollumer website-producten SemWeb heeft het bedrijf haar intrek genomen in het voormalige pand van Kollum Bouw aan de Willem Loréweg.

Vanuit Friesland de wereld over

20-10-2007 | Dagblad De Pers

Vanuit Friesland de wereld over

Halbe Boersma (34) verkoopt foto's op doeken van canvas. Zijn bedrijf CanvasCompany draaide het eerste jaar twintig keer de verwachte omzet. Met een printer, hout en canvas ging hij aan de slag.

Sterke groei bij CanvasCompany

03-10-2007 | Friesch Dagblad

Sterke groei bij CanvasCompany

De omzet bij het bedrijf CanvasCompany in Burum blijft sterk groeien. ''We verkopen deze zomer twee keer zoveel als in die periode vorig jaar'', vertelt eigenaar H. Boersma.

Krantenartikel jonge ondernemer van het noorden ziet prijs als stimulans

22-11-2006 | Nieuwsblad Noordoost-Friesland

Jonge ondernemer van het noorden ziet prijs als stimulans

Een steun in de rug. Zo ervaart directeur/eigenaar Halbe Boersma van CanvasCompany uit Burum de aan hem uitgereikte, prestigieuze, zakelijke onderscheiding. Zoals wij woensdag al meldden, is de ondernemer dinsdagavond in Assen uitgeroepen tot ondernemer tot winnaar van de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden.

Canvas Company wint jonge ondernemersprijs

22-11-2006 | Dagblad van het Noorden

CanvasCompany wint Jonge Ondernemersprijs

De jonge ondernemersprijs van het Noorden 2006 is gisteravond uitgereikt aan CanvasCompany uit Burum. Oprichter Halbe Boersma nam de prijs, een bokaal en sponsorpakket ter waarde van 5000 euro, in ontvangst. Bekijk het krantenartikel van de overwinning.

Canvas Company Burum valt dubbel in de prijzen

22-11-2006 | Leeuwarder Courant

CanvasCompany Burum valt dubbel in de prijzen

Assen - De vreugdekreten van Halbe Boersma overstemden het applaus van het publiek. De directeur/eigenaar van de CanvasCompany uit Burum had er gisteravond in Assen alle redenen voor. Zowel de jury als het publiek kende hem De Jonge Ondernemersprijs van Noord-Nederland toe.

Ondernemersprijs CanvasCompany

22-11-2006 | Friesch Dagblad

Ondernemersprijs CanvasCompany

Assen/Burum - De CanvasCompany uit Burum heeft Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden gewonnen. Gisteravond ontving het bedrijf de prijs in De Smelt in Assen. Naast de ondernemersprijs, was ook de publieksprijs voor het Burumer bedrijf dat foto op canvas drukt.

Drie jonge bedrijven dingen naar ondernemersprijs

14-11-2006 | Dagblad van het Noorden

Drie jonge bedrijven dingen naar ondernemersprijs

CanvasCompany is een van de drie finalisten van de jonge ondernemersprijs en heeft uiteindelijk de titel gekregen. In DAGBLAD VAN HET NOORDEN verscheen CanvasCompany tussen de mede-finalisten.

Halbe Boersma in finale jonge ondernemersprijs

27-10-2006 | Nieuwsblad Noordoost-Friesland

Halbe Boersma in finale Jonge Ondernemersprijs van het Noorden

Halbe Boersma (33), directeur van CanvasCompany uit Burum, neemt deel aan de finale van de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. Tijdens de gala-avond op 21 november zal hij in sport- en evenementencentrum De Smelt in Assen zijn product presenteren aan het publiek en een deskundige jury. Ook het publiek zal zijn presentatie van een oordeel voorzien.

CanvasCompany in Friese Finale Jonge Ondernemersprijs

24-10-2006 | Friesch Dagblad

Friese finale Jonge Ondernemersprijs

Drie Friese bedrijven zijn genomineerd voor de finale van De Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. De bedrijven zijn overgebleven na een selectie van negen bedrijven uit de noordelijke drie provincies. CanvasCompany was hier een van.

Louter Friese bedrijven in finale

24-10-2006 | Leeuwarder Courant

Louter Friese bedrijven in finale

Het staat nu al vast dat een Fries bedrijf dit jaar de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden wint. De jury selecteerde uit 46 inzendingen drie finalisten. Het zijn louter bedrijven uit Friesland.

Schilderijprinters draaien overuren in voormalige gereformeerde school

14-11-2005 | Leeuwarder Courant

Schilderijprinters draaien overuren in voormalige gereformeerde school

Foto's laten afdrukken op schilderijdoek. Het is een groeiende markt, zo ontdekt de Kollumer Halbe Boersma. In nog geen jaar tijd groeide zijn bedrijf in Burum uit tot acht medewerkers. Grote concerns als Heineken, VNU en Visa Card behoren tot zijn klantenkring.

Zelfgemaakte canvasdoeken aan de wand

07-05-2005 | Reformatorisch Dagblad

Zelfgemaakte kunst aan de wand

Bij een printer denk je al snel aan een apparaat dat inkt op papier spuit. De moderne, professionele machine kan echter veel meer materialen aan: plastic, zijde en canvas bijvoorbeeld. Vooral afdrukken op canvas zijn de laatste jaren erg populair geworden.

Bekijk ook: ONZE WEBSHOPS, ONZE CULTUUR, MIJLPALEN, IN DE MEDIA, HOE HET WERKT en WERKEN BIJ