• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Ophangsysteem tuinposter met tunnelzoom

Eén van de manieren om een tuinposter op te hangen is met het ophangsysteem met tunnelzoom. Een ophangsysteem met tunnelzoom is een ontzettend makkelijke manier om je tuinposter te bevestigen aan de schutting, op het balkon of aan de muur van het schuurtje. Er zijn drie verschillende tunnelzoomen, met elk hun eigen voordelen. Hieronder lichten we de verschillende tunnelzoomen voor je toe. Heb je het voor jou juiste systeem gevonden? Druk dan meteen op bestellen en geniet van je tuinposter met ophangsysteem!

Tuinposter met tunnelzoom boven en onder

Tuinposter tunnelzoom boven en onder Allereerst is er de mogelijkheid om aan de boven- en onderkant van je tuinposter een tunnelzoom te laten maken. Wanneer de tuinposter bij je thuis is afgeleverd, kun je zelf nog een touw of (houten) latten door de twee zoomen steken. Met dit touw of de latten kun je het tuindoek aan de muur bevestigen. Het ophangsysteem met tunnelzoom aan de boven- en onderkant is weervast, UV bestendig en erg gebruiksvriendelijk. Zelfs wanneer je twee linkerhanden hebt, krijg je je tuindoek met tunnelzoom aan de muur. Het ophangsysteem met tunnelzoom boven en onder heb je bovendien al voor € 8,95.

Tuinposter met tunnelzoom met houten latten

Wil je liever helemaal geen werk van je tuindoek hebben? Dan kun je er voor kiezen om een tuinposter met tunnelzoom aan de boven- en onderkant te bestellen, waar ook meteen de houten latten bij geleverd worden. Dit tuindoek met ophangsysteem is dus bij bezorging helemaal klaar om opgehangen te worden. Je hoeft zelf alleen nog maar twee houten latten en wat spijkers of een touwtje te zoeken en jouw tuinposter ter decoratie hangt binnen mum van tijd.

Tuinposter met tunnelzoom met aluminium buis en muurbeugels

Ten slotte is er nog de mogelijkheid om je tuinposter met tunnelzoom  met een aluminium buis en muurbeugels op te hangen. Er worden wederom aan de boven- en onderkant van het tuindoek zoomen gemaakt, waar je de aluminium buis doorheen kunt steken. Met de muurbeugels bevestig je de aluminiumconstructie vervolgens aan de muur. Dit ophangsysteem met tunnelzoom is de meest complete en ook de sterkste. De aluminium buizen en muurbeugels worden niet meegeleverd, dus deze moet je zelf nog even bestellen.

Hoe bestel ik een tuinposter met tunnelzoom?

  1. Upload je foto en kies je gewenste formaat;
  2. Druk op “Volgende” en selecteer bij “Kies je bevestiging” tunnelzoom (boven + onder);
  3. Rond de bestelling en betaling af op de manier die je gewend bent.

Bestel meteen en hang je tuinposter gemakkelijk op met tunnelzoomen. Liever een ander ophangsysteem? Er zijn nog 4 opties. Bekijk ze snel!

Tuinposter met tunnelzoom bestellen