• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter ophangsysteem los doek

Tuinposter los doek Je kunt kiezen voor verschillende afwerkingen van een tuinposter, waarvan één een los doek is. Hierbij kun je zelf een ophangsysteem maken, zoals een houten lijst. Een los doek kun je in alle formaten af laten drukken. Deze formaten variëren van 30x60 cm tot en met 300x300 cm. Ontdek de mogelijkheden en bestel snel een tuinposter met ophangsysteem of als los doek! Een tuindoek ophangen maakt het plaatje helemaal af. 

Wanneer kies je voor een losse tuinposter?

Wanneer je een tuinposter wilt bestellen, kun je in onze besteltool aangeven hoe je jouw poster afgewerkt wilt. Hierbij heb je keuze uit verschillende ophangsystemen, zoals een tunnelzoom, ringen om de 30 cm, ringen in de hoeken, een houten frame of een aluminium frame. Je hoeft niet per se een ophangsysteem te bestellen. Je kunt jouw tuindoek ook als los doek laten leveren. Op deze manier kun je, wanneer je jouw doek ontvangen hebt, nog beslissen hoe je hem op wilt gaan hangen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een lijst om jouw tuinposter te maken.
Onze tuinposters worden gemaakt van PVC-materiaal voor spandoeken, wat een B1-brandcertificering heeft. Daarnaast wordt jouw foto met een UV-print op het doek geprint. Op deze manier is jouw foto UV-bestendig en verkleurt deze niet in de zon!
Om het jezelf makkelijk te maken, raden wij je aan om een ophangsysteem bij te bestellen. Dit gaat erg gemakkelijk in onze besteltool. Allereerst upload je jouw foto en kies je de uitsnede en het formaat. Vervolgens kun je nog een aantal fotobewerkingen uitvoeren of tekst aan je foto toevoegen. Wanneer je tevreden bent met het resultaat, kun je naar de volgende stap gaan en het ophangsysteem van jouw keuze aanvinken. Wij gaan vervolgens jouw tuinposter maken en afwerken op de gewenste manier. Jouw tuinposter wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden!

Kortom:

  • Jouw tuinposter is watervast en UV-bestendig;
  • Geschikt voor alle formaten;
  • Optioneel: zelf een lijst voor je poster maken.

Bestel snel een tuinposter als los doek of met één van onze ophangsystemen!

Foto op tuinposter bestellen