• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Grappige tuinposters

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes te zetten en te personaliseren.

 

Fleur je tuin op met een grappige tuinposter!

Op zoek naar iets voor aan die lege muur in de tuin? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Een tuinposter van TuinposterOpMaat.nl is dé wanddecoratie voor buiten. Onze posters kun je aan je schutting hangen, maar ook aan de muur. Een tuinposter met ringen is bovendien eenvoudig op te hangen!

Je hebt de keuze uit verschillende formaten en veel verschillende beelden, dus ook dé perfecte tuinposter voor jou!

Vergeleken met andere wanddecoratie heeft een tuinposter een aantal voordelen: UV- en waterbestendig, flexibel en eenvoudig op te hangen!

Hoe een tuindoek je tuin vrolijker en mooier maakt

Een lege muur in de tuin, of een lege plek aan de schutting waar ruimte is voor een opvulling: de perfecte ruimte voor een tuinposter!

Zonder deze tuinposters zou het een saaie bende zijn, met een grappige tuinposter voeg je extra sfeer toe.

Dit product is hierdoor bij uitstek geschikt voor buiten! Door de vrolijke en grappige beelden is dit vooral in de zomer een grappig uitzicht.

Door de felle kleuren kun je ze ook heel mooi combineren met felle planten. Zo heb je in een handomdraai een vrolijke tuin!

Eenvoudig op te hangen

Naast dat een tuinposter met deze vrolijke dieren een leuk gezicht oplevert, zijn de tuinposters ook eenvoudig op te hangen. Met de ringen kun je de tuinposter vrij eenvoudig ophangen:

  1. Je bepaalt waar de tuinposter moet komen te hangen;
  2. Linksboven sla je een spijker of boor je een schroef in de muur;
  3. Vervolgens trek je de tuinposter strak, hierna steek je linksonder een spijker of schroef in de muur;
  4. Vervolgens doe je dit rechtsboven en rechtsonder ook. Klaar is Kees!

Kies de juiste uitsnede en het juiste formaat en creëer een mooi geheel!

Hoe kies je het juiste formaat? Dat is is niet lastig, maar je moet wel weten waar de tuinposter komt te hangen.

Afhankelijk van de ruimte die je op deze plek hebt, en de meubelen en accessoires die eromheen te vinden zijn, kies je het juiste formaat en de juiste uitsnede.

Heb je overwegend meer ruimte in de breedte dan in de lengte? Kies dan voor een horizontale uitsnede voor de foto of voor meerdere kleine, verticale tuinposters naast elkaar.

Andersom geldt natuurlijk hetzelfde wat betreft jouw tuindoek. Heb je meer ruimte in de lengte, ga dan voor een verticale uitsnede voor de foto of meerdere horizontale tuinposters.

Het formaat kiezen is iets wat je doet aan de hand van de omgeving. Dit is voor iedereen uniek. Dit moet je voor het bestellen goed uitgedacht hebben om teleurstelling te voorkomen.

Door het juiste formaat te kiezen, creëer je vanzelf die mooie opvulling die je zoekt!

De perfecte combinatie

De tuinposter is ons neusje van de zalm, ons beste product. Door te kiezen voor UV- en waterbestendige posters kun je je tuindoek met een gerust hart in de tuin hangen. Met onze ophangsystemen weet je bovendien wat je in huis haalt.

Een tuinposter met collectiebeeld is alleen verkrijgbaar met ringen. Hier hebben wij bewust voor gekozen, omdat dit volgens ons het beste, mooiste en meest praktische ophangsysteem is.

Door de minimale toevoeging die het oplevert, krijg je het mooiste uitzicht op de tuinposter.

Bestel nu jouw tuinposter bij TuinposterOpMaat! Of bekijk onze andere tuinposters op onze website. Ze zijn allemaal even mooi.