• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Kussen met huisdier

Een tastbaar aandenken aan jouw favoriete viervoeter haal je met het huisdier kussen op een unieke manier in huis. Het dierenkussen bevat zowel de foto als uitsnede van jouw huisdier. Het sierkussen dier wordt namelijk in de vorm van jouw huisdier ontworpen. Een honden kussen, katttenkussen of kussen van jouw konijn is een toevoeging voor de bank of het bed en erg geschikt als cadeau. Ontwerp en bestel jouw kussen!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Persoonlijk dierenkussen voor iedereen

Ons sierkussen dier, ook bekend als pet pillow, is een stap verder dan de standaard foto’s op kussen. Het dierenkussen bevat namelijk niet alleen jouw eigen foto, maar heeft ook daadwerkelijk de vorm van jouw huisdier. De door jou geüploade foto wordt professioneel uitgesneden, waardoor je een <strong>honden kussen</strong> in de vorm van jouw hond krijgt geleverd. Naast een hond kun je voor jouw kussen huisdier ook denken aan een kattenkussen, konijnen kussen of ander huisdier. 

Het dierenkussen wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardig velluto materiaal. Dit materiaal is erg zacht en heeft een fluweelachtige uitstraling. Bovendien is het kussen van huisdier verkrijgbaar in formaten vanaf 35 cm, dus erg geschikt als sierkussen op de bank, stoel of het bed. Ga jij voor een toevoeging aan jouw eigen interieur of verras jij binnenkort een dierenvriend met een prachtig kussen als cadeau? De keuze is aan jou. Van begin tot eind stel je het kussen met behulp van onze tool zelf samen. Zowel het ontwerpproces als de levertijd is erg kort. Ervaar ook al onze voordelen door snel een gepersonaliseerd kussen huisdier te bestellen!