• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Baby kussen

Ons baby kussen is zoals de naam al zegt een kussen met babyfoto. Jij uploadt een eigen foto van jouw kleine en wij toveren deze om tot een uniek kussen baby. Het kussen wordt gemaakt van zacht Velluto en is 265 gram. Daarnaast is het babykussen verkrijgbaar in formaten van klein tot zeer groot. Laat ook jouw baby vereeuwigen op een kussen. Bestel daarom hier voordelig jouw unieke sierkussen baby!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kussen baby: de opties

Als jij aan een foto op kussen denkt, is de kans groot dat je een vierkant kussen met een bedrukte kussenhoes in gedachten hebt. Dat vinden wij helemaal niet gek, want ook dit product vind je in ons assortiment. Een kussen baby is echter nog unieker. Het babykussen is niet alleen persoonlijk en uniek door het gebruik van een eigen foto, maar krijgt ook nog eens een bijzondere vorm. Jij kunt kiezen voor een sierkussen baby in de vorm van het hele lichaam van jouw baby. Deze optie is zowel beschikbaar voor eenlingen als tweelingen. Een andere optie is een baby kussen hoofd. Deze optie houdt in dat jij een kussen in de vorm en met de foto van het hoofd van jouw baby krijgt.

Zo’n gepersonaliseerd baby kussen met onze fijne prijs-kwaliteitverhouding vind je nergens anders. Beeld je daarom snel in hoe jouw eigen baby foto kussen eruit zou moeten zien. Bestel daarna al in een handomdraai jouw voordelige baby kussen!