• Een tuindoek vanaf € 22,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Vakantiefoto op tuinposter

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze tuinposter formaten:

Gebruik kortingscode VD45 en ontvang direct 45% Vaderdag KORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 45% KORTING

Vakantiefoto op tuinposter afdrukken

Bekijk hier de voorbeelden van een vakantiefoto op tuinposter. Met een vakantiefoto kun je even terugdenken aan een mooie vakantie en herinneringen ophalen. Vooral als je dit relaxed in de tuin kunt doen met behulp van een tuinposter wordt dit een mooie ervaring. Met deze voorbeelden willen wij jou inspireren, en ervoor zorgen dat ook jij een mooie vakantiefoto in de tuin kunt hangen.

Voorbeelden van een vakantiefoto op tuinposter

Je kent het wel, je zit in de tuin en hebt het idee om de tuin wat op te fleuren. Wat is er nou leuker dan een persoonlijke foto aan de buitenmuur, schutting of tuindeur? Dan is het de zaak om een foto te kiezen. Wij weten dat het soms moeilijk is om een foto uit te zoeken. Daarom proberen wij je verder te helpen met onze voorbeeldenpagina’s. Misschien herinner je je nog een foto die je op je computer hebt staan van bijvoorbeeld een mooie vakantie. Dit soort foto’s zijn ideaal om af te drukken op een tuinposter. Als je eens in de tuin zit te genieten van het weer, kun je daarnaast ook nog eens terugdenken aan die mooie vakantie. Naast de herinnering heb je ook een decoratie en opfleuring in de tuin. Wij hebben voor jou een aantal voorbeelden verzameld om je op weg te helpen. Deze voorbeelden zijn ingestuurd door klanten zelf, die erg tevreden waren met hun bestelling en foto.

Fotobewerkingen van een vakantiefoto op tuinposter

Ben je nog niet tevreden met je vakantiefoto? Dan hebben wij de oplossing voor je. Wie bieden jou een heel aantal fotobewerkingen aan, waardoor je foto misschien nog mooier wordt en beter past op een tuinposter. Er zijn een paar gratis fotobewerkingen die je kunt toepassen op jouw foto. Tijdens het bestellen kun je drie gratis bewerkingen uitvoeren: je kunt namelijk zelf tekst toevoegen en de foto omzetten naar zwart-wit of sepia tinten. Wil je tekst toevoegen aan je tuinposter? Met tekst kun je bijvoorbeeld een datum, namen of een spreuk toevoegen. Je krijgt veel ruimte om te experimenteren met lettertype, de lettergrootte en de plek van de letters. Met zwart-wit of sepia krijgt je foto een vintage uitstraling.

Bekijk nu snel de voorbeelden en bestel daarna direct een vakantiefoto op tuinposter!

Vakantiefoto op tuinposter bestellen