• Een tuindoek vanaf € 22,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposters watervallen

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze tuinposter formaten:

Gebruik kortingscode VD45 en ontvang direct 45% Vaderdag KORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 45% KORTING

Watervalfoto op tuinposter afdrukken

Tuinposters met watervallen zijn erg populair en worden dan ook veel bij ons afgedrukt. Het rustige stromende beekje geeft jouw tuin een rustige uitstraling. Een tuinposter kun je gemakkelijk ophangen aan je schuur, schutting of onder je overkapping. Een kleurrijke waterval met een stromend beekje, is een prachtige manier om jouw tuin op te vrolijken. Op deze pagina hebben wij een aantal voorbeelden van onze tevreden klanten voor jou verzameld, zodat je inspiratie op kunt doen. Neem een kijkje tussen de voorbeelden en bestel een waterval op tuinposter!

Upload je eigen watervalfoto

Waarom een waterval tuinposter?

Een mooie natuurfoto is super geschikt om op tuinposter af te laten drukken. Je kunt kiezen uit allerlei natuurfoto’s en een waterval is een super leuke optie. Een mooie waterval met stenen en een stromend riviertje staat prachtig op een schutting of onder een overkapping. De groene en andere natuurtinten, komen prachtig tot hun recht in jouw tuin. Met mooie kleurrijke planten rond de waterval creëer je een kleurrijke opvulling van een saaie muur. Op deze pagina hebben wij een aantal voorbeelden verzameld van klanten, die een waterval op tuinposter af hebben laten drukken. Tussen de voorbeelden zie je watervallen met prachtige rivieren, watertrappen en lotusbloemen. Hopelijk kun je door deze voorbeelden een goed beeld vormen van waarom een waterval tuinposter zo geschikt is voor in de tuin. Heb je inspiratie opgedaan? Dan kun je in onze besteltool jouw favoriete afbeelding van een waterval af laten drukken op een tuinposter!

Populairste watervalfoto's Fotocadeau.nl

Ban Gioc waterval Tuinposter

Ban Gioc waterval
Vanaf € 19,95

Direct bestellen

Waterval in Noorwegen Tuinposter

Waterval in Noorwegen
Vanaf € 19,95

Direct bestellen

Ijslandse waterval bij nacht Tuinposter

Ijslandse waterval bij nacht
Vanaf € 19,95

Direct bestellen

Een grote tuinposter met waterval afdrukken

Wil je graag een waterval tuindoek bestellen? Dan kun je kiezen uit verschillende formaten. Deze afmetingen beginnen bij 30x60 cm tot een maximum van 400x300 cm. Wil je graag een grote tuinposter met een waterval? Dan ben je bij TuinposterOpMaat.nl aan het goede adres. Wij drukken jouw foto op grote tuindoeken van hoge kwaliteit af. Staat het grote formaat van jouw keuze er niet tussen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden! Je bestelt een waterval tuinposter al goedkoop vanaf € 19,95. Heb je besteld? Dan verzenden wij jouw tuindoek met waterval binnen 1 tot 3 werkdagen!

Bekijk onze voorbeelden en bestel direct een tuinposter met waterval!

Bekijk de hele collectie op Fotocadeau.nl