• Een tuindoek vanaf € 10,97!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,37
Tuinposter
45% Korting
Al vanaf € 15,37
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
  • Beoordeeld met een 9.3
  • Keuze uit 6 verschillende ophangsystemen
  • Meer dan 400 formaten te bestellen, ook XXL!
Bestel nu je tuinposter met 45% korting

Tuinposters doorkijkjes

Een tuinposter doorkijkje is een leuke decoratie voor in je tuin, die hem tegelijkertijd ook meer diepte geeft. Het doorkijk-effect door een deur, boog of tunnel creëert meer dimensie. De doorkijkjes tuin van jouw keuze wordt afgedrukt op een tuinposter van de hoogste kwaliteit, wat ervoor zorgt dat je jarenlang kunt genieten van jouw doorkijk op tuinposter. Ga je voor tuinposter doorkijkjes met een mooie Italiaanse tuin op de achtergrond, een weiland of mooie oceaan? Er zijn talloze opties. Ontdek de mogelijkheden en bestel een tuinposter doorkijkje!

Wat zijn tuinposters doorkijkjes?

Tuinposters doorkijkjes zijn erg populair om in de tuin te plaatsen. Dit kan erg mooi staan op een kale schutting of schuur, maar ook op een begroeide schutting of onder een overkapping. Een tuinposter doorkijkje is een originele manier om jouw tuin meer dimensie te geven. De naam zegt het namelijk al. Een doorkijkje is een afbeelding, waarbij je door een boog, deur, tunnel of ander voorwerp kijkt, met een mooi uitzicht erachter. Dit doorkijk-effect geeft jouw schutting, schuur of ander plekje in je tuin extra uitstraling en diepte. Er zijn talloze soorten doorkijkjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kijkje door een deur, boog, maar ook door duinen of andere tunnelvorm. Ook zijn er verschillende opties voor het uitzicht door het doorkijkje. Je kunt kiezen voor een mooie Franse, Japanse of Spaanse doorkijkjes tuin, maar ook voor een klein dorpje of weiland. Met een mooie, blauwe zee of oceaan op de achtergrond, heb je direct het vakantiegevoel. Je kunt dus kiezen uit verschillende landschappen voor op de achtergrond van jouw doorkijkje. Deze natuurafbeeldingen zijn super geschikt om in je tuin te hangen, door de prachtige natuurtinten!

Doorkijkjes tuin ophangen

Er zijn verschillende manieren waarop je jouw doorkijk tuinposter op kunt hangen. Dit is ook afhankelijk van de plaats waar je jouw poster op wilt hangen. Allereerst kun je een tuinposter inlijsten en vervolgens deze poster met lijst ophangen aan de schutting of schuur. Bij deze optie bestel je dus alleen een los doek. Een tuinposter met ringen in de hoeken of om de 30 cm is erg geschikt voor op een schutting of paal. De makkelijkste manier om jouw tuinposter aan een muur of schutting te bevestigen, is een tuinposter met tunnelzoom en latten. Als laatste is een tuindoek op houten frame erg handig voor onder een afdakje. Zoek jij dus naar goedkope tuinposter doorkijkjes, wacht dan niet langer en bestel snel een tuinposter doorkijkje!

Foto op tuinposter bestellen