• Een tuindoek vanaf € 22,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposters vakantie

Voel het hele jaar door het vakantiegevoel in jouw eigen achtertuin door deze te decoreren met een afbeelding uit onze collectie vakantie op tuinposter. Deze buitenposter collectie bestaat uit prachtige foto's van verschillende vakantieplaatsen in de wereld, waaruit je jouw favoriet kunt kiezen. Of je er nu van droomt om naar het strand te ontsnappen of een dagje aan het Gardameer te vertoeven, wij hebben de perfecte foto voor jou. Bestel nu en profiteer van de goede kwaliteit!

45% KORTING op ALLE TUINPOSTERS! - De korting is al geactiveerd!

365 dagen het vakantiegevoel met een tuinposter strand

Vakanties zijn een geweldige manier om even helemaal tot rust te komen door weg te gaan van de drukte van het dagelijks leven. Maar wat als je dat gevoel het hele jaar door zou kunnen hebben, zonder zelfs maar je achtertuin te hoeven verlaten? Dat is waar onze vakantie tuinposters van pas komen. Alleen het tuindoek met strandfoto zorgt al voor dat ontspannen vakantiegevoel, maar onze collectie vakantiebeelden is uitgebreider dan dat. Met een tuinposter Griekenland of een tuinposter van het Gardameer waan je je met één stap in de achtertuin al in het buitenland.

Waarom een vakantie poster voor buiten van TuinposterOpMaat kiezen?

Voor als je je afvraagt waarom je voor onze vakantie tuinposters moet kiezen, zullen we een aantal voordelen voor je op een rijtje zetten:

  • Onze posters zijn gemaakt van duurzaam en een weerbestendig PVC zeildoek.
  • Ongeacht de verschillende weersomstandigheden die gedurende het jaar voorbijkomen, zal jouw doek voor buiten zijn kwaliteit behouden.
  • De vakantie poster voor jouw tuin is gemakkelijk op allerlei ondergronden te bevestigen. Zowel voor op hout, steen als een spijlenhekwerk vind je een geschikt ophangsysteem.
  • Je hebt de keuze uit een groot aanbod formaten.
  • Kleed jouw tuin aan met één grote eyecatcher of kies voor meerdere kleine vakantie tuinposters om een ware collage te creëren.

Je ontwerpt jouw tuinposter helemaal zelf

Wat onze collectie posters voor buiten zo uniek maakt, is dat je ze in slechts een aantal stappen al helemaal naar jouw smaak en mogelijkheden kunt ontwerpen. Wist jij echter ook al dat je net zo gemakkelijk een poster voor buiten met een eigen zelfgemaakte foto kunt ontwerpen? Of dat je op onze website ook allerlei andere tuinartikelen kunt personaliseren? Zo kun je een squares of hexagon collage van al jouw mooiste vakantiefoto's maken. Daarnaast behoort ook een eigen foto op een picknickkleed of huisnummerbordje tot de mogelijkheden.

Kort gezegd, keuze genoeg. Wij raden je dan ook van harte aan om alle opties van onze website te bekijken nadat je jouw favoriete vakantiebeeld hebt gekozen. Ontwerp dus direct jouw eigen tuinposter en ervaar de voordelen zelf!