• Een tuindoek vanaf € 22,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposters Boerderijdieren

Deze collectie tuinposters met boerderijdieren is precies wat je nodig hebt om jouw tuin van een landelijke sfeer te voorzien. Koeien en schapen zijn enkele van de populairste dieren op deze posters!

45% KORTING op ALLE TUINPOSTERS! - De korting is al geactiveerd!

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes te zetten en te personaliseren.

 

Waarom een tuinposter met koeien in de tuin?

Als je aan een boerderij denkt, stel je je waarschijnlijk een grote rode schuur voor, een silo ernaast en een rijdende trekker. Maar hoe zit het met alle dieren die op de boerderij leven? Koeien, ezels, alpaca's en schapen spelen allemaal een belangrijke rol bij het goed laten draaien van een boerderij en verzorgen bovendien ons voedsel en kleding. Wat is een betere manier om deze dieren naar jou toe te halen dan met een tuinposter?

Met een koeien tuinposter of een buitenposter met foto van een schaap in een weiland breng je het landelijk gevoel meteen in jouw eigen achtertuin. Boerderijdieren zijn niet alleen ongelooflijk fotogeniek, maar afgedrukt op een tuindoek vormen ze ook een prachtige wanddecoratie.

Ons doek voor buiten past in iedere tuin

Een groot voordeel van een poster voor buiten met scherpe afbeelding van een Holstein koe is dat hij in iedere tuin past. Door zijn zwart-witte vacht is deze koeien tuinposter met ieder exterieur te matchen. Dit geldt natuurlijk ook voor de witte, wollige schapen op een poster voor buiten. Een zwart-witte tuinposter kan een goede aanvulling zijn of juist erg contrasteren met de felle kleuren die je in jouw tuin hebt.

Met de keuze uit variërende formaten en ophangsystemen kun je jouw tuinposter met schaap precies plaatsen waar je hem wilt hebben. Heb jij nog een lege plaats op de schutting, een kale tuindeur of een saaie muur? Kies dan jouw favoriete doek voor buiten met boerderijdier en je hebt een unieke tuinaankleding.

Geef een boerderijdier op tuindoek cadeau

Tuinposters met boerderijdieren zijn een leuk idee om op een housewarming cadeau te doen, of cadeau te geven aan iemand die helemaal gek is van het boerenleven. Door de hoogwaardige kwaliteit en weersbestendige print kan de ontvanger jarenlang van dit originele cadeau genieten.

Ook als je zelf een leuke foto van een boerderijdier hebt gemaakt, gek bent op paarden of liever een andere afdruk op jouw doek voor de tuin wilt laten drukken, zit je op onze website goed. TuinposterOpMaat biedt je namelijk de mogelijkheid om een eigen foto op buitendoek te laten afdrukken. Zo kun je een nog persoonlijker cadeau maken, of jouw eigen tuinposter ontwerpen precies zoals jij hem wilt hebben.

Het maakt niet uit wat voor tuin je hebt, want er is altijd plaats voor een poster of twee. Bekijk dus onze collectie boerderijdieren posters en bestel daarna jouw favoriet!