• Een tuindoek vanaf € 22,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

Tuinposter Jungle

Wil je liever iets persoonlijkers?

Kies dan voor een tuinposter met een eigen foto of een tuinposter doorkijk eigen foto. Bij een tuinposter doorkijk eigen foto heb je de mogelijkheid om je foto in 3 verschillende doorkijkjes te zetten en te personaliseren.

 

Tuinposters met jungle print

Een tuinposter jungle is de perfecte wanddecoratie voor in de tuin! Je hebt keuze uit verschillende soorten afbeeldingen, bijvoorbeeld een close-up van een paar grote bladeren of een foto van een pad dwars door de jungle met nog meer bladeren. Met deze tuinposter jungle breng je nog meer natuur in de tuin.

De print van de tuinposter jungle verkleurt niet in de zon. Het doek is namelijk UV-bestendig, waardoor de tuinposter jungle geschikt is voor buiten, het hele jaar lang! Als je op zoek bent naar inspiratie voor de decoratie in de tuin, dan is de tuinposter met bladeren een goed beginpunt!

Een tuinposter jungle is verkrijgbaar in verschillende maten, de maten zijn variërend van 40 cm bij 40 cm tot 300 cm bij 140 cm. Als je liever een ander formaat tuinposter wil, dan is deze grootte dus ook verkrijgbaar!

De grootte 80x120 cm is het meest populair, dit is een middel grote poster, waardoor de jungle tuinposter leuk staat in elke tuin. Neem zeker een kijkje tussen onze jungle collectie producten voor een nieuwe invulling van het interieur buiten.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het kopen van een tuinposter jungle of loop je tegen problemen aan tijdens het product toevoegen aan je winkelwagen? Kijk dan eerst even op onze pagina met een aantal gestelde vragen. Vind je hier het antwoord op jouw vraag niet? Dan kun je altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice.

Hoe hang je een tuinposter op?

In ons assortiment heb je keuze uit een aantal ophangsystemen waar je uit kunt kiezen. Voor een ophangsysteem heb je de keuze uit ringen, houten frame, tunnelzoom en aluminium frame.

Een tuinposter jungle met ringen kun je eenvoudig ophangen aan een hek of een muur op het balkon. Met spijkers kun je de tuinposter jungle ook ophangen aan de schutting!

Jouw foto wordt straks op een houten frame gespannen als je kiest voor een houten frame als ophangsysteem. Wij raden aan om de tuinposter jungle onder een afdakje te zetten, zodat het hout niet gaat vervormen bij deze tuinposter.

Bij de tuinposter met jungle print met tunnelzoom is het de bedoeling dat je zelf een houten lat of een touw door de poster steekt. Hierna kun je jouw tuinposter ophangen.

Een foto op tuinposter met een aluminium frame is strak opgespannen door het frame. Ook zorgt deze dat je jouw tuinposter het hele jaar in de tuin kunt plaatsen.

Met al deze verschillende opties kun je jouw tuindoek jungle op jouw manier ophangen zonder problemen.

Waar kun je tuinposters kopen?

In ons assortiment heb je de keuze uit verschillende soorten tuinposters. Deze jungle posters zijn voorzien van goede kwaliteit, eenvoudig te bestellen en er is altijd sprake van een snelle levering!

Waar hang je posters mee op?

Een tuinposter jungle kun je ophangen op verschillende manieren. Als je ringetjes in de hoeken van de poster hebt zitten, dan dien je eerst schroeven of haken in de muur te plaatsen. Daarna kun je de poster eenvoudig ophangen.

Kun je canvas schilderij buiten hangen?

Een canvas en het inkt kunnen in de regen staan, maar gaan minder lang mee dan wanneer ze binnen worden geplaatst. Een jungle tuinposter is de ideale vervanging voor een canvas. Deze kun je wel buiten plaatsen!

Hoe hang je een schilderij op zonder te boren?

Je kunt een canvas ophangen zonder te boren met zelfklevende spijkers, maar een tuinposter jungle is nog veel makkelijker op te hangen! Dit is een unieke wanddecoratie voor in de tuin, waardoor jouw tuin een compleet nieuwe look krijgt. Het ophangsysteem is heel makkelijk en je hoeft hier niet voor te boren!