• Een tuinposter vanaf € 19,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Een moment geduld aub..

MOEDERDAG DEALS: Je hebt nog dagen, uur, min.uten en sec.onden met 40% korting! ♥

Tuinposter collecties

Meest verkochte tuinposters

 

  • GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND

  • clouds_sun [#ffffff] Created with Sketch.

    UV EN WATERBESTENDIG

  • 100% KLEURBEHOUD

Doorkijkjes

> Bekijk alles

 

Bloemenvelden

> Bekijk alles

Schotse hooglanders

> Bekijk alles

Strand en zee

> Bekijk alles

Alle collecties

Tuinposter met collectieafbeelding erop

Zoek je een manier om jouw tuin een totaal nieuwe look te geven, zodat niemand de prachtige tuin meer uit zijn hoofd kan zetten? Een look die er professioneel én sfeervol uitziet? Waarmee je op een goedkope, simpele manier een grote verandering teweeg kunt brengen? Dan ben je bij TuinposterOpMaat.nl absoluut aan het juiste adres!

Op onze website kun je een tuinposter bestellen met een foto erop, die je zelf kunt uitzoeken op onze site. We hebben namelijk speciaal voor jou de mooiste afbeeldingen voor op een tuinposter uitgezocht en onderverdeeld in maar liefst 17 verschillende thema’s. Met een foto uit deze collecties ben je verzekerd van een professionele afbeelding van perfecte kwaliteit, helemaal in jouw smaak!

Wil je ook een collectieafbeelding op een tuinposter laten drukken, om op te hangen aan bijvoorbeeld je schutting? Lees dan snel door! Hieronder vertellen we je alles wat je moet weten over onze collecties. Ontdek ze allemaal en kies jouw favoriete afbeelding!

Onze collecties

Zoals we hierboven al hebben verteld, kun je je favoriete foto uitzoeken op onze website. Deze zijn dus verdeeld in 17 collecties: series foto’s met één overkoepelend thema. Dit maakt het zoeken naar een foto tussen al die afbeeldingen een stuk gemakkelijker. Je kunt namelijk eerst bedenken wat je favoriete collectie is, en vervolgens binnen deze collectie je favoriete foto kiezen. Zo kies je een afbeelding naar jouw smaak en in jouw stijl!

De meeste collecties bevatten beelden van landschappen en dieren. Dit soort foto’s staat namelijk het mooist op een tuinposter. Met een foto uit bijvoorbeeld de collectie bloemenveld, vogels, waterval of lente maak je je tuin direct een stuk groener en natuurlijker, zonder dat het nodig is om planten te verzorgen! Behalve collectie met natuurplaatjes hebben we ook nog een aantal andere collecties, voor als je liever een wat strakkere look aan je tuin wilt geven. Dit is bijvoorbeeld de collectie mozaïek, quotes, abstract of vintage.

Voor iedereen is er wel een leuke collectie te vinden die hij of zij mooi vindt. En binnen de collecties heb krijg je ook nog eens ongelooflijk veel keus uit verschillende foto’s. Elke collectie bevat namelijk meer dan 10 verschillende designs!

Wil je liever je eigen foto op een tuinposter laten drukken? Dit kan ook, met de tuinposter eigen foto! We hebben hierop ook nog een leuke variatie, waarbij je met je eigen foto een origineel doorkijkje kunt ontwerpen: een tuinposter doorkijk met eigen foto.

Waarom een tuinposter?

Met een tuinposter kun je in een handomdraai je tuin helemaal veranderen naar jouw smaak. Vooral wanneer je een kleine tuin hebt, of geen zin hebt om plantjes te verzorgen, kan zo’n tuinposter de perfecte oplossing zijn!

Onze tuinposter is gemaakt van speciaal bisonylzeil. Dit is UV- en weerbestendig, zodat de tuinposters lang meegaan en niet verkleuren door zonlicht. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een groot aantal formaten.

Bestel jouw tuinposter met collectieafbeelding op Tuinposteropmaat.nl

Het bestellen van een tuinposter met collectieafbeelding is erg gemakkelijk en gaat supersnel. Met de korte uitleg die we nu gaan geven heb je het klusje in een handomdraai geklaard!

Het eerste wat je moet doen is klikken op de collectie die jou het meest aanspreekt. Vervolgens kun je binnen deze collectie klikken op je favoriete afbeelding. Op de pagina waar je dan op terecht komt, kun je je gewenste formaat selecteren. Deze kan variëren van 60 bij 40 tot maar liefst 200 bij 100 cm. Met een klik op de groene knop gaat je bestelling zo in de winkelmand, waarna je alleen nog maar hoeft te betalen.

Voordat je het weet wordt je pakketje bezorgd en kun je die prachtige tuinposter ophangen in je tuin!

Heb je hulp nodig bij het bestellen of wil je nog meer informatie over onze tuinposters? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Vind je daar niet de informatie die je zoekt, neem dan gerust contact op met onze behulpzame klantenservice. Zij beantwoorden graag al je vragen!

Wij van Tuinposteropmaat.nl zijn al jaren professionals met het drukken van foto’s op tuinposters en allerlei andere buitenproducten. Bestel daarom nu jouw tuinposter met collectieafbeelding op TuinposterOpMaat.nl!

Tuinposter collecties