• Een tuindoek vanaf € 9,95!
  • Keuze uit verschillende ophangsystemen
  • Snel thuisbezorgd

Fleur uw tuin op met een tuinschilderij

Het is weer mooi weer en dan besteden veel mensen weer de nodige aandacht aan hun tuin. Het is ook de tijd dat mensen een tuinschilderij of buitenschilderij bestellen, om op die manier nog meer kleur te geven aan hun tuin, schutting, balkon of schuur.


Wat is een tuinschilderij

Een tuinschilderij of buitenschilderij is een print van een foto of een andere digitale afbeelding op Bisonyl. In de volksmond wordt Bisonyl zeil genoemd. Een tuinschilderij of buitenposter wordt meestal tuindoek of tuinposter genoemd.

Het mooie van een tuinschilderij is, dat u uw eigen foto of afbeelding via de website TuinPosterOpMaat.nl kunt uploaden. Vervolgens kiest u het formaat dat het beste bij uw tuin, schutting, muur of hok past. Uw foto wordt op het door u gewenste geprint en het buitenschilderij wordt dan binnen 5 werkdagen bij u aan de deur afgeleverd.

Bekijk ook onze tuinposter voorbeelden.
 

Tuinschilderij ophangen

Uw buitenschilderij wordt, indien u dat wenst, van ringen voorzien. De ringen die om de 30 centimeter geplaatst worden, maken het ophangen van uw tuinschilderij een koud kunstje. TuinposterOpMaat.nl biedt ook een aantal ophangsystemen voor uw buitenschilderij. Uw heeft de keuze uit een aluminium frame, u kunt uw doek op een houten frame laten spannen of u kunt er voor kiezen om boven en onder een lat in een zoom op uw fotoschilderij te bevestigen. U krijgt dan het idee van die oude landkaarten, die ook zo opgehangen werden en worden.
  

Inkt weersbestendig

Uiteindeijk verkleurt zelfs autolak, wanneer deze langdurig aan zonlicht wordt blootgesteld. Maar voor het printen van uw tuinschilderij wordt gebruik gemaakt van UV-bestendige en watervaste inkten. Uw buitenschilderij kan daarom jaren in weer en wind buiten hangen, zonder dat deze meteen verkleurt. Op die manier heeft u ook in de herfst of winter mooie kleuren in uw tuin!